Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Semih Köken | 02 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Kemer belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün izinli olması nedeniyle Başkan Vekili Ahmet Ali Güven Başkanlığında yapıldı.
Kemer Belediyesi Göynük hizmet binasında gerçekleşen toplantıya Başkan Mustafa Gül’ün yanı sıra Meclis Üyelerinden Mustafa Bilici, Emine Canik, Bayram Karamanlar ve Batur ışık katılmadılar.
Gündemin ikinci maddesi olan bir önceki toplantıda alınan kararlara ait karar özetlerin okunması ile devam edildi. Gündemin üçüncü maddesinde yer alan Belediye Norm kadrosunda yapılacak kadro iptal ihdas konusun görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 4’ncü maddesinde yer alan Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün 2 adet silahlı yakın koruma talebi ile korunması ve bu işlemin Özel Güvenlik Hizmeti veren bir şirket üzerinden hizmet alımı şeklinde yapılması konusunun görüşülmesi oy çokluğu ile kabul edildi.
Bir sonraki meclis toplantı kararının alınmasından sonra meclis dağıldı. Bir sonraki meclis toplantısı 1 Mart Salı Saat 14.00 olarak belirlendi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle