Hoşgeldiniz  

KEMER BELEDİYESİ KEMER’İN ÇEVRESİNİ GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

SEMİH KÖKEN | 28 Eylül 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

KEMER BELEDİYESİ KEMER’İN ÇEVRESİNİ GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun talimatıyla, belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kemer’in çevresini düzenleyerek daha modern bir hale getirmeye devam ediyor.

Ekiplerin yaptığı çalışmalar kapsamında, Ahmet Erkal Spor Tesisleri’nde yapımı devam eden halk eğitim ve etüt merkezinde çalışmalar devam ediyor.

Göynük Mahallesi Kurtuluş Caddesi’nde 23 metre genişliğinde bin metre uzunluğundaki kaldırım, refüj, yağmur suyu drenajı ve yol yapım çalışmalarını hız kesmeden devam ettiren ekipler, Arslanbucak Mahallesi’nde de dere ıslah çalışmalarını sürdürüyor.

Kemer Belediyesi’nin kendi ürettiği beton blok büzler ile yol yapım çalışmalarını hızlandıran ekipler, Ulupınar Mahallesi Alasini mevkisinde de yolların yapım işlerini devam ettiriyor.

Ekipler öte yandan, Arslanbucak Mahallesi’ndeki Kur’an Kursunun iç ve dış cephe boyama işini de tamamlayarak, halkın kullanımına kazandırdı.

Başkan Topaloğlu, yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamasında, “Belediyemizin tüm ekipleri, Kemer için gecesini gündüzüne katarak çalışmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçe genelinde çalışmalarına hız kesmen devam ediyor. Yeni yollar, kaldırımlar, refüjler yaparak halkımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca Ahmet Erkal Spor Tesisleri’nde eğitime destek vermek amacıyla halk eğitim ve etüt merkezinin yapım çalışmaları da devam ediyor. En kısa zamanda bütün çalışmalar tamamlanacaktır. Amacımız sadece Kemer’e ve halkımıza hizmet etmek.” dedi.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle