Hoşgeldiniz  

Kemer Belediye Spor Hazırlık Maçında Berabere Kaldı

Semih Köken | 02 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

Kemer Belediye Spor Hazırlık Maçında Berabere Kaldı

Antalya Süper Amatör Küme Batı Gurubunda mücadele edecek olan Geçtiğimiz yılın namağlup şampiyonu Kemer Belediye Spor Bölgesel Amatör Kümede (BAL) liginde mücadele eden Konyaaltı Belediye Spor ile 1-1 berabere kaldı.
Antalya Konyaaltı tesislerinde saat 20.00 başlayan karşılaşmada havanın da sıcak ve nemli olması nedeniyle hakem sık sık su molası verdi.
Maç oldukça çekişmeli ve sert geçerken her iki takımın da futbolcuları sıcak havaya rağmen kıyasıya mücadele ettiler. Gelişen bir Kemer Belediye Spor atağında Sercan topa sert vurdu top iç direkten geri döndü. Dönen topu tamamlayan Ali Baştürk topu filelere gönderdi 0-1. Ev sahibi Konyaaltı Belediye Sporun golünü ise Takım kaptanı Deniz penaltından attı.
Maçın bitiş düdüğü ile birlikte her iki takım futbolcuları birbirlerini tebrik ederken, kulüp yöneticileri ise konuk takıma ve ev sahibi takıma baklava ikram ederek geceyi tatlıya bağladılar.
Maçtan sonra bir açıklama yapan Kemer Belediye Spor Teknik Patronu Vedat Çetinkaya; Takımın eksiklerini görme adına iyi bir prova yaptıklarını ifade etti. “Bazı oyuncularımız birbirilerine yeni uyum sağlıyor. Taktiksel olarak eksiklerimiz var. Çalışmalarla bunları gidereceğiz. Öncelikli hedefimiz oyuncuların mücadele gücünü artırmak. Futbolcularımın ortaya koyduğu performans ileriye umutla bakmamızı sağladı. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle