Hoşgeldiniz  

Kaymakam Feslihan çalışmaları inceledi

Semih Köken | 06 Ocak 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kaymakam Feslihan çalışmaları inceledi

Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Ulupınar Mahallesi ve Çıralı mevkiinde yapılan çalışmaları inceledi ve vatandaşla görüştü.

Levent YENİGÜN

Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, geçen yıl şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle kapanan yollarla D-400 karayolunda heyelan yaşanan noktalardaki çalışmaları inceledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Kahraman Üraz, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Can, Ulupınar Mahalle Muhtarı Habib Altınkaya ve Mustafa Köylüoğlu ile birlikte Ulupınar Mahallesi’ndeki yol çalışmalarını inceleyen Kaymakam Feslihan, daha sonra Çıralı mevkiine geçti. Burada daha önce birkaç kez heyelan olan noktalarındaki çalışmaları gören Kaymakam Feslihan, eksiklerle ilgili notlar aldırdı.

Kaymakam Feslihan incelemesinin ardından yaptığı açıklamada, şöyle dedi:

“Çalışmaların güzel bir şekilde ilerlediğini gördük. Bazı noktalarda, yapılması gereken başka çalışmaların olduğunu ve gerektiğini tespit ettik. Onlarla ilgili kurumlara görüşlerimizi de belirterek talepte bulunduk. Bölgenin özellikle hem mevcut yaşamın daha iyi gelişebilmesi için, yaşam kalitesinin artırılabilmesi için hem de turizm sezonuna daha da hazırlıklı girilebilmesi için bu çalışmaların takibini yaptık. Bunları görmüş olduk. Burada yaşayanların da görüş ve önerilerini de dinlemiş olduk. Bundan sonraki çalışmalarımıza bu doğrultuda devam edeceğiz.”

Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan ayrıca, Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kemer İlçe Belediyesi’ne yapılan çalışmalar ile ilgili olarak teşekkür etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle