Hoşgeldiniz  

Kadın girişimcilerden gönüllü mentörlük desteği

Semih Köken | 05 Nisan 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kadın girişimcilerden gönüllü mentörlük desteği

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Antalya Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, girişimci olmak isteyen kadınlara mentörlük yapmak amacıyla Antalya Kültür Sanat’ta düzenlenen ‘Öğretmeyi Öğrenmek’ konulu mentörlük-danışmanlık eğitimine katıldı.

TURKIYE ODALAR VE BORSALAR BIRLIGI (TOBB) ANTALYA KADIN GIRISIMCILER KURULU UYELERI, GIRISIMCI OLMAK ISTEYEN KADINLARA MENTORLUK YAPMAK AMACIYLA ANTALYA KULTUR SANAT'TA DUZENLENEN 'OGRETMEYI OGRENMEK' KONULU MENTORLUK-DANISMANLIK EGITIMINE KATILDI. (SERAP KOCAOGLU) (fOT:ANTALYA-DHA)
Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, Kadın Girişimciliği Destek Komitesi ve Eğitim Komitesi işbirliği ile Antalya Kültür Sanat eğitim salonunda düzenlenen etkinlikte, eğitmenler Fatoş Kocabörek Açıl, Züleyha Kurt, Gözdegül Başer, Vecihe Zaman tarafından kadın girişimcilere mentörlük ve danışmanlık konusunda bilgiler verildi.

TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Kocaoğlu, “TOBB bünyesinde, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) sekreteryasında çalışmalarını yürüten kurulumuz, kadın girişimciliğinin geliştirilmesi ve desteklenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz danışmanlık hizmetlerimiz ile girişimci olmak isteyen kadınlara, finansal kaynaklara ulaşım, mesleki ve kişisel gelişim, iş planı hazırlama, girişimcilik kültürü arttırma konularında bilgi desteği veriyoruz” dedi.

Bilgi ve tecrübeleriyle iş dünyasında söz sahibi kurul üyelerinin danışmanlık desteğini en doğru yaklaşımla aktarmaları amacıyla mentörlük eğitimi verdiklerini ifade eden Kocaoğlu, “Eğitime katılan üyelerimiz gönüllü mentör olarak görev yapacak. Mentörlük hizmetlerimiz desteğe ihtiyacı olan tüm kadınlar için aktif olarak devam edecek” diye konuştu

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle