Hoşgeldiniz  

İlki 1978 yılında yapılan Uluslararası Belgrad Turizm Fuarı bu sene 58 ülkeden 880 katılımcı ile 30.kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Semih Köken | 19 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

İlki 1978 yılında yapılan Uluslararası Belgrad Turizm Fuarı bu sene 58 ülkeden 880 katılımcı ile 30.kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Kemer Belediyesinin de yer aldığı Turkey Home standı, Sırbistan Büyükelçimiz Mehmet Kemal Bozay ve Sırbistan Başbakan Yardımcısı Rasim Layıc’in katılımı ile Sırp çocuklardan oluşan korunun Türk ve Sırbistan Milli Marşını okuması ile açıldı.
Turizmden sorumlu Başbakan Yardımcısı Rasim Layıc ” Yılda 200 bin Sırp, Türkiye’ye geliyor öncelikle ulaşım konusunda THY ve Sırbistan Havayollarına teşekkür ederim ayrıca bu fuar eminim ki turizmin gelişmesine çok büyük katkılarda bulunacak. Bütün çalışmaları için Sırbistan Büyükelçisine de ayrıca teşekkür ederim.”derken, Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay ise amaçlarının mevcut sayıyı 2 yıl içerisinde 2 katına çıkarmak olduğunu ifade ederek “geleneksel konukseverliğimiz ve tarihsel ilişkilerimiz nedeniyle bunun başarılabileceğini” söyledi.
Konuşmaların ardından Kemer Belediye Meclis üyesi Özcan Çeliktaş, Sırbistan Başbakan Yardımcısına Kemer’i temsilen bir çini tabak hediye ederek hem Başbakan Yardımcısını hem de Sırbistan Büyükelçimizi Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül adına Kemer’e davet etti.
Uluslararası Belgrad Turizm Fuarında Türkiye Bakanlık standından ayrı olarak 6 büyük acente üzerinden de tanıtım yapıyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle