Hoşgeldiniz  

Güreşçilerden Kaymakam Kara’ya ziyaret

Semih Köken | 05 Nisan 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Güreşçilerden Kaymakam Kara’ya ziyaret

ANTALYA’nın Kumluca İlçesi’nde Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında yağlı pehlivan güreşlerine katılacak güreşçiler Kaymakam Polat Kara’yı ziyaret etti.

Kumluca Belediyesi Güreş Kulübü’nde güreş tutan pehlivanlar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca ile birlikte Kaymakam Polat Kara’yı ziyaret etti. Kaymakam Kara, yağlı güreşlerin özünde azim, hırs ve mücadeleci olmanın bulunduğunu ancak bu vasıfların kişilik ve ahlaklarının önüne geçmemesi gerektiğini söyledi.

Kaymakam Kara, “Gençsiniz, kuvvetlisiniz. Hepinizin başarılı bir güreşçi olma hayali var. Başarılı olma uğruna bazı değer yargılarınızdan ödün vermeyin. Geçici olan başarınızın büyüsüne kapılmayın. Ne kadar başarılı olursanız olun 40 veya 45 yaşlarınızda güreş hayatınız biter. O yaşlardan sonra seyircinin gözünde siz ölmüş kabul edilirsiniz. Ama hayat sizin için o zaman başlar. Çok sevilen ve başarılı bir sporcu olmak istiyorsanız yaşam biçiminize dikkat etmeniz gerekir. Tüm spor dallarında acımasız bir rekabet var. Bu yüzden yediğiniz içtiğiniz gıdalara dikkat edin” diye konuştu.

Kaymakam Polat Kara, güreşçilere 30 Nisan- 1 Mayıs’ta yapılacak yağlı güreşlerde başarı dileğinde bulundu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle