Hoşgeldiniz  

Gül: Engelleri birlikte aşıyoruz

Semih Köken | 05 Aralık 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Gül: Engelleri birlikte aşıyoruz

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ilçedeki 3 okuldan 26 engelli öğrenci ile öğretmen ve velilerine yemek verdi.  Başkan Gül, “ İlçemizde engelleri kaldırmak için her türlü düzenlemeyi yapıyoruz” dedi. 

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle ilçede bulunan engelli öğrencilerle bir araya geldi. Hakkı Saygan Hacı Hafize Saygan 3 Ortaokulu’ndan 10 öğrenci, Hacı Mehmet Saygın İlkokulu’ndan 9 öğrenci, Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 7 öğrenci olmak üzere toplam 26 öğrenci ile öğretmen ve velilerine yemek veren Başkan Gül, onlara çeşitli hediyeler de dağıttı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül burada yaptığı açıklamada “Kemer’de engellilerimize sadece özel günlerde ya da haftalarda değil yılın her günü hizmet götürüyoruz. Kaldırımları bedensel engellilere uygun düzenliyoruz.  Engellilere uygun kaldırım üreten imalathane kurduk. Bütün engelli kardeşlerimize elimizi uzatıyoruz. Engellilerimiz bizi ailesi gibi görüyor, biz de onları ailemiz gibi görüyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle