Hoşgeldiniz  

ESKİŞEHİRLİLER, BAŞKAN GÜL’Ü ZİYARET ETTİLER

Semih Köken | 24 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

ESKİŞEHİRLİLER, BAŞKAN GÜL’Ü ZİYARET ETTİLER

Eskişehir Gönüllüleri Derneği Antalya Şube Başkanı Birgül Boz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret ettiler.

Başkan Gül’ü makamında ziyaret eden Eskişehir Gönüllüleri, Gül ve eşi Neşe Gül’e ziyaretin anısına rozet takıp, Eskişehirspor flaması hediye ettiler. Eskişehir’in örf, adet, gelenek ve göreneklerini tüm Akdeniz’e yaymak üzere hareket geçen Eskişehir Gönüllüleri Derneği Antalya Şubesi Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül’ü ziyaret ettiler.

Kemer’de de yapılanma sürecine girdiklerini ifade eden Eskişehir Gönüllüleri Derneği Antalya şube Başkanı Birgül Boz, aslen Eskişehir’li olan Başkan Gül’ün eşi Neşe Gül’den de bu yapılanma sürecinde manevi destek istedi. Başkan Gül’e “Siz Bizim Eniştemizsiniz” diyerek sözlerine devam eden Boz, ” Ziyaretin anısına Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül’e rozet takıp, Eskişehirspor flaması hediye etti.

 Eskişehir Gönüllüleri Derneği Antalya Şube Başkanı Birgül Boz ve Yönetim Kurulu üyelerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Gül ise, “Kemer’de yapacağınız çalışmalarda hiç kuşkunuz olmasın ki yanınızda olacağız” diyerek, dernek yönetimine destek sözü verdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle