Hoşgeldiniz  

EMİTT TURİZM FUARI’NDA KEMER İLGİSİ ÇOK FAZLA

SEMİH KÖKEN | 31 Ocak 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

EMİTT TURİZM FUARI’NDA KEMER İLGİSİ ÇOK FAZLA

EMITT Fuarında Sabah Saatlerinde Yoğun İlgi
İSTANBUL’da düzenlenen EMITT Fuarı’nda ilçe tanıtımının yapıldığı Kemer standı sabahın ilk saatlerinde yoğun ilgi görüyor.
Belediye Başkanı Mustafa Gül, “EMITT’e 2010 yılında katılmaya başladık. Bu yıl 9’ncı yılımızdayız. Bu fuar bizim için çok önemli” dedi.
Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan 23’nci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) başladı. İstanbul Beylikdüzü TÜYAP’ta gerçekleştirilen EMITT Fuarı’nda Kemer standı her yıl olduğu gibi yoğun ilgi görüyor. Aynı zamanda Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) başkanı da olan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Şener Gürler ile birlikte Kemer standının açılışını yaptı.

Fuarı ziyaret eden konuklarla ilgilenen Belediye Başkanı Mustafa Gül; Bu yıl fuarda 9’ncı yılımızdayız. Bu fuar bizim için çok önemli. Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alıyor. 2010 yılından bu yana fuarda stant açıyoruz. Biz iç turizme ve yerli turiste de çok önem veriyoruz. Buna çok ihtiyacımız var. 2009 yılında göreve geldiğimizde Kemer’e gelen turistlerin içindeki yerli turist payı yüzde 5’ti. Bu oranı geçtiğimiz yıllarda yüzde 35’e çıkardık. Bu artıştaki en büyük katkıyı EMITT sağlamıştır. Burada bizim Kemer olarak artımız şudur; 9 yıldır bu fuarda televizyonlarda canlı yayını sadece biz yaptırıyoruz. Antalya bölgesindeki televizyonumuz fuardan canlı yayın yapıyor” dedi.

Kemer’de şiddetli yağış ve fırtına sonrası yaşananlara da değinen Başkan Mustafa Gül, “Geçtiğimiz Hafta Kemer’imizde büyük bir afet yaşadık. Bu afetlerin yaralarını hızlı bir şekilde sardıktan sonra bu fuara katılıyoruz. Afetten zarar görenler başta olmak üzere tüm Kemerlilere geçmiş olsun diyorum. Kaybolan Buse’ye de değinen Başkan Gül İnşallah bulunur. Allah bize böyle bir afet daha göstermez. Dedi

cof

oznor

oznor

cof

cof

cof

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle