Hoşgeldiniz  

DSP nin BALONU PATLADI

SEMİH KÖKEN | 01 Mart 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

DSP nin BALONU PATLADI

Kemerde son günlerde büyük beklentilerle  takip edilen her geçen gün seslerinin cadde ve sokaklarda yüksek sesten söylemleri boşa çıktı ….

Seçim çalışmalarını kapsamında 2 gündür Antalya’da seçim ofisleri açılışlarına katılan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Kemer’e geldi. Kemer Belediye Başkan Adayı Necati Topaloğlu’nun seçim ofisinin açılışına katılan Aksakal, burada vatandaşlara seslendi. Aksakal, doğudan batıya tüm belediyelerde görevi alacaklarını söyledi. DSP’nin gerçek muhaliflik yaptığını, bu durumdan rahatsız olan kişiler olduğunu dile getiren Aksakal, artık milleti kandıramayacaklarını, gerçek yurtseverlerin, Atatürkçülerin, Ecevitçilerin hepsinin meydanda olduğunu bildirdi.

DSP nin seçim koordinasyon merkezi önünde yapılan toplantıya 150 kişinin katılması  DSP Genel Başkanı Önder Aksakal kızdırdı.

Çok  az sayıda topluluğa hitab eden Genel Başkan  CHP Lideri Kılıçtaroğlunu da eleştirmekten kendini alamadı.

‘NİYE KAPININ ÖNÜNE ATTIN İNSANLARI?’

CHP’deki küskünlerin DSP’den aday olduğu yönünde de iddiaların ortaya atıldığına ifade eden Aksakal, DSP adaylarının halka, vatana hizmet etmek için bu yarışta bulunduklarını söyledi. DSP’nin rantçıların değil, halkın hizmetinde olduğunu aktaran Aksakal, şöyle devam etti:

“’Bilmem hangi partinin küskünlerini toplamışlar, önemli isimlerini DSP’ye geçirmişler’ diyorlar. Bu kadar önemliydi, sen niye aday göstermedin bunları, senin için bu kadar önemliydi niye kapının önüne attın insanları? Hani emeğe saygıydı. Sol parti olmak emeği saygılı olmayı gerektirmiyor muydu? Yıllarca emek veren insanları sen sorgusuz sualsiz kendi beka sorununa tehdit oluşturuyor diye kapının önüne koydun. Onun için korkunun ecele faydası yok. Yırtına bildikleri kadar yırtına bilirler.”

Türkiye’de parlamentoda 17 yıldır hiç iktidar olmayan bir muhalefetin bulunduğuna değinen Aksakal, bugün Bülent Ecevit’i istismar edenlerin çukurdan çıkmaya çalıştığını belirterek, “Sizi o çukura gömeceğiz, merak etmeyin” ifadelerini kullandı.

Daha sonra bir ilki yapan DSP nin Genel Başkanı Otogarda bulunan  Kemerin Ünlü Kırathanesinin önünde yapılan törene katılarak  kalabalığın içinde bir takım kişilere parti rozeti takmayı ihmal etmedi…

Kıraathane önünde yapılan törenle ilgili hiç  bir resim paylaşılmaması ise ayrı bir muamma olarak ortada kaldı.

Vatandaşlar ise bu olayın tam bir fiyasko olduğunu Necati Hoca nın BALONUN PATLADIĞI nı dile getirdiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle