Hoşgeldiniz  

Döngeloğlu İkinci Kez Kemer Halkı ile Buluştu

Semih Köken | 17 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Döngeloğlu İkinci Kez Kemer Halkı ile Buluştu

Kemer Belediyesi Kültür Müdürlüğünün ikinci kez düzenlediği İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu Es-Sadık” Kuran Dinletisi davetlileri duygulandırdı.

Kemer Belediyesi Aslanbucak Düğün Salonunda verilen Konferans ve Kuran Dinletisi Programına, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcısı Semih Top, Meclis Üyesi Mustafa Bilici, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Program, Antalya Muratpaşa Cami İmamı Ezan okumada Türkiye Birinciliği bulunan İrfan Keskin’in okuduğu Kuran’ı Kerim okuması ile başladı.
Kemer Belediyesi Kültür Müdürlüğünün Kemer Belediyesi Aslanbucak Düğün Salonunda düzenlenen “Ömer Döngeloğlu ile “Es-Sadık” Kuran Dinletisi ve konferansında yaptığı konuşmada, “Allah Resulü ‘nün hayatı, ömrümüze ömür katsın diye yaşamış bir Peygamber. Hayatı, hayatımıza hayat versin diye yaşamış Hazreti Muhammed Mustafa. Bir ömür ki, doğduğu günden son nefesine kadar dertlerle dolu” Peygamberimizin her anının, insanlar için ibretlerle dolu olduğunu belirten Döngeloğlu, şöyle konuştu: “Biz Peygamberimizi iki şekilde tanıdık. Allah bize O’nu tanıtırken, O’na inanmamızı isterken, ‘O’na güvenin’ derken, bizi İslam’a çağırırken, Allah kendini bir yönüyle, kulunu iki yönüyle tanıttı. Rabbimiz, kendini ilah olarak tanıttı. Yüce Rabbimiz, Peygamberimiz ‘den bahsederken bir insan Muhammed’den bahseder bir de Resul Muhammed’den bahseder. Peygamber Efendimiz bir insandır, iki peygamberdir.” Dedi
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise yaptığı kıssa konuşmada; Belediyemizce düzenlenen bu anlamlı geceye hoş geldiniz diyorum. Değerli hocamızla sizleri ikinci kez buluşturmanın Mutluluğunu yaşadık. Programa katıldığınız için siz değerli konuklara hepinize sevgiler ve saygılar sunuyorum değerli hocamıza sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Dedi


Konuşmanın ardından, İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu’na ve İmam İrfan Keskin’e Başkan Gül birer plaket takdim etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle