Hoşgeldiniz  

Çamyuva’daki Öğrencilerin Bisiklet Sevinci

Semih Köken | 11 Ocak 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Çamyuva’daki Öğrencilerin Bisiklet Sevinci

Sosyal Belediyecilikte her zaman devrim yapan Kemer Belediyesi, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek öğrencilere bisiklet dağıtmaya devam ediyor.
Geçtiğimiz aylarda Mustafa Rüştü Tuncer, Kuzdere Hacı Mehmet Saygan ve Göynük Ortaokulu 6,7 ve 8’inci sınıf 603 öğrenciye bisiklet dağıtımının ardından bu gün Çamyuva Rukiye Koç Ortaokul, 6,7 ve 8’inci sınıf öğrencilerine 101 bisiklet hediye etti.


Çamyuva Rukiye Koç Ortaokulunda yapılan bisiklet dağıtım törenine Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Vekili Sedat Akan, Başkan Yardımcıları, Ahmet Can, Kemal Yüksel Semih Top ve Nuray Minta, Kemer Belediyesi Daire Müdürleri okul yönetimi, öğretmenler, öğrencilerin yanı sıra veliler de katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü İrfan Bilim; öncelikle böyle heyecanlı ve güzel günü bizlere ve öğrencilerimize yaşatan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Aslında sözler bir şey ifade etmez diyen Bilim; ancak icraatlar çok şeyi anlatır. Benim sözlerim nafile Sayın Belediye Başkanımız, belki öğrencilerimiz bilmiyordur bilenlerde vardır. Türkiye’nin en başarılı İlçe Belediye Başkanı seçildi kendisini huzurlarınızda bir kez daha tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum. İşte geleceğe yatırım bu dur diye sözlerine devam eden Bilir; sizler geleceğinizi teminat altına almak istiyorsanız öğrencilerimize yatırım yaparsınız. Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Gül, bunun en başarılı örneklerini sunuyor. Birinci dönem öğrencilerimize Tablet Bilgisayar okulumuzda olduğu gibi bütün Kemer’de bu günde okulumuzda 6-7 ve 8’nci sınıflara biraz daha spora yönelsinler diye bisiklet dağıtıyorlar. Kendilerin okulumuza yapmış olduğu ve eğitime yapmış olduğu katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum okulumuza tekrar hoş geldiniz ve saygılar sunuyorum. Dedi
SAĞLIKLI BİR NESİL İÇİN PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK
Alkışlar arasında kürsüye gelen Başkan Mustafa Gül; Kemer Belediyemizin sosyal anlamda başlatmış olduğu projelerinden biri olan “Bisiklet Dağıtımı” devam ediyoruz. Tabi bu bisikletleri satanlarda zorluk çekiyor bizlerde almakta zorluk çekiyoruz, çünkü bize bisiklet yetiştirmekte zorlanıyorlar. Çocuklarımızın sağlıklı bir yaşam sürdürmeleri için bu projemize devam ediyoruz. Kemer Belediyesi Çıralıdan Beldibine kadar 1500 öğrencimize bisiklet dağıtıyoruz. Geçtiğimiz aylarda Trafiğin daha az olduğu, Aslanbucak, Kuzdere ve Göynük mahallemizde ilk bölüm dağıtımına başladığımız bisikletlerimizin devamını ise, bu gün Çamyuva mahallemiz ve sırasıyla, Merkez ve Tekirova mahallelerimizde dağıtacağız. Tabi ki öğrencilerimiz enerji dolu, öğrencilerimiz bu enerjilerini tüketmezlerse alışkanlıkların peşinden giderler. Onun için sağlıklı bir nesil yetiştirmek için Belediyemizin başlatmış olduğu bu projenin artık biz var olduğumuz sürece, 5 sınıfa geçen her öğecilerimize tablet bilgisayar 6 sınıfa geçen öğrencilerimize ise bisiklet dağıtımı devam edecek. Bu projelerimizle çocuklarımızın eşit şartlarda yaşamasını sağlayacağız. Dedi
Başkan Mustafa Gül’e teşekkür eden öğrenciler bir demet çiçek takdim ederek sevgilerini belirttiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle