Hoşgeldiniz  

BOCCE TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDAN MADALYA İLE DÖNDÜ

Semih Köken | 10 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

BOCCE TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDAN MADALYA İLE DÖNDÜ

Ankara’nın Kazan Kazan İlçesinde düzenlenen Türkiye Bocce ve Raffa Şampiyonasında Kemer Belediye Spor Sporcuları Bayanlarda ikinci Erkeklerde ise üçüncü oldu.
Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Türkiye Raffa Şampiyonası Ankara/Kazan’da gerçekleştirildi. Şampiyona Gençler, Kadınlar ve Erkekler kategorilerinde yapıldı. Şampiyonaya Çeşitli illerden 192 sporcu katıldı.
Kemer ve Antalya’yı temsilen 1 Genç 2 büyük erkek,2 büyük Kadın takımı olmak üzere toplam 15 sporcu katıldı.
Gençler Kategorisinde 14 Bocce takımı Şampiyonaya katılırken, erkekler kategorisinde 26 takım arasından Erman BUYRUK, Gürkan ALIN ve Serhat BUYRUK’TAN oluşan. Kemer Belediyespor sporcuları Bronz madalya alarak Türkiye 3’ncüsü oldu. Kadınlar kategorisinde ise 24 takım arasından Antalya’yı temsilen Kemer Belediyesi Yat ve Yelken Kulübü sporcuları Fatma Buse ÖZBEKLER, Tansu YILDIRIM ve Pınar DEMİR, Kemer Kadın Bocce takımımız çekişmeli bir final maçından sonra Gümüş madalya alarak Türkiye 2’ncisi oldular. Kemer Belediye sporlu diğer yaş gruplarında ise Kadınlarda ve Erkeklerde Çeyrek finalde elenerek 5. sırada şampiyonayı tamamladılar. Şampiyonada dereceye giren sporcular Önümüzdeki günlerde Milli Takım seçmelerinde davet edilecekler.
Milli Takım ve Kemer Belediye Spor Bocce Antrenörü Erdal Buyruk; “Başarının tesadüf olmadığını belirtirken Kulüp, Teknik heyet ve sporcuların birlik ve beraberlik içerisinde başarıya yürüdüklerini söyledi. Kemer’deki Bocce sahanın Avrupa standartlarında olması bizleri her geçen gün başarıya götürüyor diye sözlerine devam eden Buyruk; sahamız yeni yapıldı. İnşallah bundan sonra ki turnuvalarda Kemer Bocce Takımı daha büyük başarılara imza atacaktır. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle