Hoşgeldiniz  

“Ben size huzur vadediyorum”

Semih Köken | 26 Kasım 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

“Ben size huzur vadediyorum”

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Kemer Belediye Başkanı Gül’ü ziyaret etti

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti. Kemer Belediyesi önünde 1.500 Kemerli tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, “Ben size huzur vadediyorum. Kavgayla ülke gelişmez. Bağırarak ülke yönetilseydi biz dünyanın en gelişmiş ülkesi olurduk” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti. Kılıçdaroğlu Kemer Belediyesi önünde görkemli bir  tören ile 1500 kişi tarafından karşılandı.

 

KEMER’İN ANAHTARI VERİLDİ

Yanında CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Antalya Milletvekilleri Mustafa Akaydın, Niyazi Nefi Kara ve Devrim Kök ile İl Başkanı Mustafa Erdem ile birlikte Kemer Belediyesi’ne gelen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, önce halkı selamladı ardından Başkan Gül’ün makamına geçti. Kılıçdaroğlu, burada Başkan Gül’ün küçük kızı Lavin’i kucağına alarak sevdi. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu ilçenin sembolik anahtarını verdi.

“TURİZMİN SORUNLARINI BİZ ÇÖZERİZ”

Daha sonra CHP Kemer İlçe Başkanı Erdem Cesur, partinin ilçedeki çalışmalarını anlattı. Kılıçdaroğlu ise Kemer’de de, Türkiye genelinde de kazanacağız” dedi. Turizmciler ve esnaf temsilcileri ise Kılıçdaroğlu’na yaşadıkları sorunları anlattılar. Kılıçdaroğlu ise bu turizm başta olmak üzere bu sorunlarının çözümünün CHP’de olduğunu vurguladı.

“KILIÇDAROĞLU BİZİ ONURLANDIRDI”

Makam ziyaretinin ardından Başkan Gül ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, belediye önünde toplanan Kemerlilere hitap ettiler. Gül, “Bugün Genel Başkanımız bizi Kemer’de onurlandırdı. Kendilerine şahsım, belediyem ve Kemer halkı adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

“HUZURLU BİR TÜRKİYE VADEDİYORUM”

Kemerlilere “Dünyanın en güzel yerlerinden birinde yaşıyorsunuz, Kemer’de yaşıyorsunuz” diye seslenen Kılıçdaroğlu “Kemer’in olağanüstü bir doğası var. Denizi güzel, dağları güzel, insanları güzel! Bu kadar güzellik arasında bizim ihtiyaç duyduğumuz bir şey var, o da huzur içinde yaşamak. Türkiye’de ve Antalya’da huzur içinde yaşamak. İster doğuda, ister batıda, ister güneyde, ister kuzeyde isterse Kemer’de eğer yaşıyorsak huzur içinde yaşamalıyız. Görüşlerimiz, kimliklerimiz, yaşadığımız bölgeler farklı olabilir ama bayrağımız altında, bu güzel vatanımızda huzur içinde yaşamak istiyoruz. Dertlerimiz de olabilir, afetler de yaşayabiliriz. Ama huzur olduğu zaman dayanışma içinde bütün bunları aşabiliriz. Ben size sadece ve sadece huzur vadediyorum. Huzurlu bir Türkiye vadediyorum, güzel bir Türkiye vadediyorum.  Birlikte huzur içinde yaşayacağız. Bunun mücadelesine el birliğiyle vereceğiz” dedi.

“KAVGAYLA VE BAĞIRARAK ÜLKE GELİŞMEZ”

2019 seçimlerine de değinen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “2019’a az süre kaldı. Gerginliklerden bıktık, kavgalardan bıktık, yeter artık! Bu ülkede hangi görüşten olursak olalım bu ülkede bir arada kardeşçe yaşayabiliriz. Niye yaşamayalım, ne var önümüzde engel? Bağırmakla, çağırmakla ülkeler yönetebilseydi, bağırarak çağırarak ülkeler büyüyebilseydi vallahi şimdi biz dünyanın en gelişmiş ülkesi olurduk. Demek ki bu işler bağırmakla olmuyor, kavga ederek olmuyor. Bu işler diğer ülkelere kafa tutarak olmuyor. Ne demiş savaş meydanlarından gelen Gazi Mustafa Kemal Atatürk; ‘Yurtta barış, dünyada barış…’ Bundan daha güzel ne olabilir.  Barış içinde yaşamak istiyoruz” şeklinde konuştu. Kılıçdaroğlu ziyaretin ardından Kemerlilerin yoğun ilgisi arasında belediyeden ayrıldı.

12 Ek

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle