Hoşgeldiniz  

Beldibi Mahallesindeki Molozlar Temizleniyor

Semih Köken | 18 Ocak 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Beldibi Mahallesindeki Molozlar Temizleniyor

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün talimatıyla Beldibinde yıkımlardan dolayı ve ilçe genelinde ev ve iş yeri tadilatları nedeniyle sokak başlarına, boş arsalara ve diğer kuytu köşelere bırakılan moloz ve inşaat atıklarını temizliyor.
Beldibinde ki yıkımlara ait moloz temizliğini sabah denetleyen Başkan Yardımcısı Ahmet Can, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak Başkan Gül’ü çalışmalar hakkında bilgilendirdi.
Başkan Mustafa Gül, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, Temiz ve yaşanabilir turizm ilçesi sloganıyla ilçemiz genelinde yaptığımız çalışmalar ile ilçemizde cadde ve sokakları hem daha güvenli ve hem de daha temiz bir görünüme kavuşturuyoruz. Geçtiğimiz aylarda Beldibi mahallemizde hazine arazilerine yapılan kaçak yapılarda başlattığımız yıkımların ardından oluşan molozların temizliğine başladık. Beldibi mahallemizde olduğu gibi sokak başlarına, kuytu yerlere ve boş arsalara bırakılan inşaat atıklarının toplanması için özel bir ekip oluşturduk. Bir iş makinesi, kincisi ise önümüzdeki günlerde yeni filomuza katılacak. İki kamyon ve 10’yakın personelden oluşan özel ekiplerimiz Beldibinde olduğu gibi diğer mahallelerdeki moloz ve inşaat atıklarını bölgelerden toplayarak görsel kirliliğin önüne geçmiş oluyoruz ve turizm sezonu öncesi bölgemizi en iyi şekilde turizm sezonuna hazırlıyoruz. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle