Hoşgeldiniz  

Kuzdere’de büyük değişim başladı

Semih Köken | 17 Ekim 2023 | Antalya Haber, Ekonomi, EXPO 2016, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Siyaset, Spor A- A+

Kuzdere’de büyük değişim başladı

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kemer’in en önemli mahalleleri arasında yer alan Kuzdere Mahallesi’nde yer alan Çaybaşı Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ve Kuzdere Mahalle Muhtarı Serkan Günay, çalışmaları yerinde inceledi.

 

İmar planlarından sonra alt ve üstyapı yatırımlarının hızla devam ettiği Kuzdere Mahallesi’nde çalışmalar kapsamında Çaybaşı Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmaları başladı.

Bir kilometre uzunluğunda 8,5 metre genişliğindeki yolda plent miks temel tabakası çalışmalarından sonra başlanılan sıcak asfalt dökümünü yerinde inceleyen Başkan Topaloğlu, belediye personeline kolaylıklar diledi.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Çaybaşı Caddesi’nde 1 kilometrelik yolda asfalt çalışmalarına başladık. Üç gün içerisinde çalışmalarımızı tamamlayacağız. Bugün 1000 ton asfalt dökülecek. Hemen ardından yol çizgilerini çizeceğiz ve birkaç yere kasis koyacağız. Dört ay içinde açılan tüm yolları tamamlamış oluruz. Kuzdere Mahallesi bu süre içinde yepyeni bir görünüme kavuşmuş olacak.” dedi.

Yıllardır çözülmeyen Tutulgan Sokak çözüme kavuştu

Yeni Mahalle Tutulgan Sokak’ta yıllardır çözülmeyen yol sorununa da değinen Başkan Topaloğlu, “Tutulgan sokaktaki yol sorununu da çözdük. Bundan sonra yeni bir ihaleye çıkarak parke taşı döşeme işlemlerine devam edeceğiz. Kemerimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle