Hoşgeldiniz  

Başkan Mustafa Gül Tekirova CHP Seçim Ofisini Açtı

SEMİH KÖKEN | 02 Mart 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Başkan Mustafa Gül Tekirova CHP Seçim Ofisini Açtı

Kemer Belediye Başkanı ve CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül son seçim ofisini Tekirova Mahallesinde açtı.
Ofis açılışında çok kalabalık olması Başkan Gül ve ekibini mutlu etti.
2014 seçimlerinden sonra Tekirova Mahallesine barış, kardeşlik ve dostluğu getirdiklerini vurgularken davetlilerden büyük alkış aldı. 2014 seçimlerinde büyük ailelerin kendisine sahip çıkarak destek olduklarının da altını çizen başkan Gül değerli büyüklerime teşekkür ederim. Dedi
İmar konusuna da değinen başkan Gül, İmar geldi yakın zamanda askıya çıkaracağız. İmar çıkarmadan hiç bir yatırım yapamıyoruz. İnşallah İmar askıdan indikten sonra sizlere beraber karar verip parklarımızı sahile ve spor tesisimizin bulunduğu alana güzel bir aile çay bahçesi ve spor tesisini yapacağız ve sizlerin hizmetine sunacağız.
İbadet hanelere değinen başkan Gül; eski bir camimiz vardı onu en iyi şekilde restorasyon çalışması yaparak hizmete açtık. Merkez’deki camimizi de iznini alıp Tekirova mahallemize yakışır bir cami yapacağız.
Okul taşımacılığına, Tablet Bilgisayar, Bisiklet dağıtımından yollara ne kadar asfalt ara sokaklara ne kadar parke taşı ve kaldırımlarla tüm mahalleleri temiz bir şekilde halkımızın hizmetine sunduklarına değindi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle