Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’den çifte kutlama

Semih Köken | 01 Mayıs 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Başkan Gül’den çifte kutlama

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda personele giyim yardımı yaptı. Kandil nedeniyle de kandil simidi dağıtan Gül, tüm çalışanların işçi bayramını, tüm müslümanların Berat Kandilini kutladı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, belediye personelinin 1 Mayıs İşçi Bayramı ile Berat Kandili’ni birlikte kutladı. Başkan Gül, belediyede çalışan tüm işçi ve memurlara birer gömlek hediye etti.

BAŞKAN GÜL’DEN HEDİYE

Belediye birimlerini tek tek ziyaret eden Başkan Gül, çalışanların hediyelerini bizzat elden teslim ederken harcadıkları emekler için de teşekkürlerini sundu. İşçi ve memurların Berat Kandili’ni de kutlayan Gül, tüm personele kandil simidi dağıtılmasını sağladı.

“ALIN TERİ ÇOK ÖNEMLİ”

Belediye çalışanlarının ve tüm emekçilerin İşçi Bayramını  kutlayan Mustafa Gül, “Peygamber Efendimiz (SAV), “İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz” demiştir. Hem dinimizin emri doğrultusunda, hem de insan hakları bakımından işçi ve emekçiler bizim için özel bir yere sahiptir. İşçinin alnından akan ter, bizim en büyük değerimizdir. Kemer Belediyesi olarak çalışanlarımızın emeklerinin karşılığını almasına ve iş huzuruna büyük önem veriyoruz. bu duygu ve düşüncelerle  1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutluyor,  emekçilerin hakkının yenmediği bir dünya diliyorum.

 

RAMAZAN AYININ MÜJDECİSİ

Tüm müslümanların kandilini de kutlayan Başkan Gül, “Gönüllerimize ilahi bereket ile rahmet bahşeden ve on bir ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi Berak Kandili’ni idrak etmenin sevinç ve mutluluğu içinde kandilinizi kutlar, tüm İslam âlemine ve Kemer’imize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” dedi.

 

KEMER HALKINA KANDİL SİMİDİ

Bu arada Kemer Belediyesi ekipleri, ilçeyi sokak sokak dolaşarak ve resmi kurumları ziyaret ederek  ilçe sakinlerine Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün kandil mesajını iletti ve kandil simidi hediye etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle