Hoşgeldiniz  

BAŞKAN GÜL, KOLTUĞU ÇOCUKLARA DEVRETTİ

Semih Köken | 23 Nisan 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

BAŞKAN GÜL, KOLTUĞU ÇOCUKLARA DEVRETTİ

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, makamını Merkez İlköğretim Okulu Öğrencisi Tuğra Efe Dursun’a devretti.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir günlüğüne başkanlık koltuğunu çocuklara bıraktı. Merkez İlköğretim Okulu öğrencileri Tuğra Efe Dursun, Beren Balaman, Ahmet Can Keleş ve Eylül Canlı, Sınıf Öğretmeni Nesrin Bilal ile birlikte Başkan Gül’ü ziyaret etti.
Bütün öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, kendisini ziyaret eden çocuklara belediyenin sorumlulukları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Koltuğu Başkan Gül’den devralan Tuğra Efe Dursun’un başkanlık koltuğundaki ilk görüşmesi, Özel kalem sekreteri Yeşim Kurga’yla oldu.
ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla açıklamada bulunan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yürekten kutluyorum. Derslerinize çok iyi çalışın ve kendinizi her alanda geliştirmek için gayret gösterin. Bol bol Kitap okuyun. Ailesine, sevenlerine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar olarak yetişeceğinizden eminim. Derslerinizde başarılar ve zihin açıklığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle