Hoşgeldiniz  

Başkan Böcek’e Eğitim-İş’ten teşekkür ziyareti

Semih Köken | 17 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Başkan Böcek’e Eğitim-İş’ten teşekkür ziyareti

EĞİTİM ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim-İş) Genel Başkanı Veli Demir, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret ederek eğitime olan katkılarından ötürü teşekkür etti.

EGITIM VE BILIM ISGORENLERI SENDIKASI (EGITIM-IS) GENEL BASKANI VELI DEMIR, KONYAALTI BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK'I ZIYARET EDEREK EGITIME OLAN KATKILARINDAN OTURU TESEKKUR ETTI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

Şehit Teğmen Ayfer Gök, Alper Duru ve Uncuali Anaokulu ile Uncalı ve Gürsu Mahalleleri’nde iki ayrı çocuk kreşini hizmete açan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e eğitim camiasından teşekkür geldi. Eğitim-İş Genel Başkanı Veli Demir, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret ettiği Başkan Böcek’e eğitime olan katkılarından ötürü teşekkür etti.

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz bakımevlerinin ardından ailesine ait 11 dönüm araziyi okul yeri olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağışlayan, bu arsa üzerine kendi ismini taşıyan okulu da hizmete açan Başkan Muhittin Böcek, göreve geldikleri yılda bölgede devletin bir lisesinin dahi olmadığını belirterek, “Bu gün 52 okul ile Antalya’da eğitimin de öncülüğünü yapıyoruz. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve sivil toplum kuruluşlarıyla el ele vererek Konyaaltı’nda eğitim çıtasını her geçen yıl yükseltiyoruz” dedi.

Tüm bunlarla birlikte ortaokul ve lise öğrencileri için Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı ve Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) hazırlık kursları açtıklarını ifade eden Başkan Muhittin Böcek, bu yıl bu etüt merkezlerinde Türkiye genelinde ilk 10 bin sıralamasında yer alan öğrenciler yetiştirdiklerini bildirdi.

Başkan Böcek’in bu özverili çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Eğitim-İş Genel Başkanı Veli Demir, Konyaaltı’nda özellikle son yıllarda eğitim alanında atılan adımları çok bulduğu belirterek, Başkan Muhittin Böcek’e eğitime olan katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür etti.

Başkan Muhittin Böcek, Veli Demir’e kahve fincanı hediye etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle