Hoşgeldiniz  

ASAT’ın genç basketbolcuları Antalya şampiyonu

Semih Köken | 10 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

ASAT’ın genç basketbolcuları Antalya şampiyonu

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik Spor Kulübü Basketbol Takımı, kurulduğu ilk yılda büyük bir başarı kazanarak Gençler Ligi’nde Antalya Şampiyonu oldu.

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI ASAT GENCLIK SPOR KULUBU BASKETBOL TAKIMI, KURULDUGU ILK YILDA BUYUK BIR BASARI KAZANARAK GENCLER LIGI'NDE ANTALYA SAMPIYONU OLDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatlarıyla kurulan Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik Spor Kulübü Basketbol Takımı, ilk yılında Antalya Gençler Basketbol Ligi Şampiyonu oldu. ASAT’ın şampiyon basketçileri 14-19 Mart tarihleri arasında Muğla’da gerçekleşecek olan Türkiye Gençler Grup Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.

HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

ASAT Gençlik Spor Kulübü Basketbol Takımı Genel Koordinatörü Gülhan Öztürk, 1999 doğumlu sporculardan oluşan takımın bu sene 1. Bölgesel Lig’de mücadele etmeye başladığını ve ilk yılında büyük başarıya imza attığını söyledi. Öztürk, “Antalya şampiyonu olarak Muğla’da yapılacak grup maçlarına katılmaya hak kazandık. Burada grupları birinci bitirip önce Anadolu Şampiyonası’na, ardından da yarı finalleri geçerek Türkiye Şampiyonası’nda yer almak en büyük hedefimiz” dedi.

HEDEFİMİZ TÜRK BASKETBOLUNA SPORCU KAZANDIRMAK

Alt yapıya büyük önem verdiklerini belirten Genel Koordinatör Gülhan Öztürk, “Kulüp olarak ilk hedefimiz alt yapıda başarılı olmak, buradan yetiştireceğimiz sporcuları Antalya’ya ve Türk basketboluna kazandırmak. Gençlerimizin spor yapmalarına olanak sağlayarak, kötü alışkanlıklardan korumak istiyoruz. Onların sağlıklı ve topluma faydalı iyi birer insan olmaları ilk amacımız. Kendisi de sporcu olan ve geçmişte basketbol oynamış olan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in spora olan desteği bize güç veriyor” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle