Hoşgeldiniz  

Antalyaspor’un sezonluk maç bileti fiyatları açıklandı

Semih Köken | 25 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Oteller, Spor, Yaşam A- A+

Antalyaspor’un sezonluk maç bileti fiyatları açıklandı

ANTALYASPOR’un yeni sezonda 33 bin kişilik stadında Galatasaray, Fenerbahçe ile Beşiktaş ile oynayacağı maç biletleri 110 lira ile 250 lira arasında değişen fiyatlarla satılacak. 30 Mayıs’ta başlayacak indirimli kombine bilet satışlarında ise sezonluk biletler 160 ile 750 lira arasında değişen fiyata kredi kartına taksit imkanıyla satışa sunulacak.

Antalyaspor yönetimi 2016- 2017 sezonuna ait bilet ile kombine fiyatlarını açıkladı. 33 bin kişilik Antalya Stadyumu’nda maçlarını dolu tribüne oynamayı hedefleyen kırmızı beyazlı takım yeni sezonda 30 bin kombine sahibi taraftar sayısına ulaşmayı hedefliyor. Antalyaspor yönetimi maçlarda tribünün taraftarla dolması amacıyla kampanyalı fiyat belirledi. 30 Haziran’a kadar sürecek indirimli kombine bilet fiyatları, kale arkası alt tribünü 160 lira, kale arkası üst tribünü 200 lira, doğu üst tribünü 400 lira doğu alt tribün 500 lira, batı üst tribün 500 lira, batı alt tribün ise 750 liradan satılacak. Haziran ayından sonra ise kombine bilet fiyatları kale arkası alt tribünü 200 lira, kale arkası üst tribün 240 lira, doğu üst tribün 500 lira, doğu alt tribünü ile batı üst tribün 600 lira, batı alt tribünü 850 lira olarak satışa sunulacak. Kombine biletler Antalyaspor’un lig maçlarını yanı sıra kupa müsabakalarında da geçerli olacak.

Antalyaspor yönetimi kombine fiyatlarının yanı sıra sezon içerisinde kırmızı beyazlı takımın sahasında oynayacağı her maçın bilet fiyatlarını da belirledi. Antalyaspor’un Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynayacağı maçlarda biletler 110 lira ile 250 lira arasında değişen fiyata satılacak. Trabzonspor, Bursaspor ve Konyaspor maçlarında ise bilet fiyatları 75 ile 100 lira arasında değişen fiyatlara satışa sunulacak. Antalyaspor yönetimi, ligdeki diğer takımlarla oynanacak maçlarda ise bilet fiyatlarını 30 ile 50 lira arasında değişen fiyata belirledi. Antalyaspor yönetimi tarafından kupa maçları bilet fiyatlarının da ayrıca duyurulacağı açıklandı.

Antalyaspor yönetimi tarafından 30 Mayıs’ta satışa sunulacak kombine biletlere kredi kartı ile ödemeler taksit imkanı da sunulacak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle