Hoşgeldiniz  

Ambalaj Atıklarını Çöpe Atmayın, Ayrın

Semih Köken | 16 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Ambalaj Atıklarını Çöpe Atmayın, Ayrın

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) işbirliğiyle “Ambalaj Atıkları Geri Kazanım Projesi” kapsamında ev ev dolaşarak bilgilendirme faaliyeti düzenleniyor.
İlk etapta Merkez Mahallesi’nde bulunan evlerin Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) elamanları tarafından ziyaret edilmesi ve bilgilendirici broşür dağıtılması suretiyle devam ederken, vatandaşlara dağıtılan broşürler içeriğinde ambalaj atıkları geri kazanım projesinin önemi ve işleyişi hakkında bilgiler veriliyor.
Başkan Mustafa Gül’ü makamında ziyaret eden Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) ekibi ve Çevre Mühendisi Harika Dinç ve Kemer Belediye BaşkanYardımcısı Semih Top, Temizlik İşleri Müdürü Arif Çelik ve Kemer belediyesi Çevre Mühendisi Serap Minta çalışmalar hakkında Başkan Gül’ü bilgilendirdi.
Ziyarette bir açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; Birçok gelişmiş Ülkelerdeki gibi Belediyemiz olarak geri kazanılabilir ambalaj atıklarının çöplerden ayrı toplanmasını amaçlayan projemizi yetkilendirilmiş kuruluş Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfının desteği ile başlatmış bulunmaktayız. Geri kazanım projemizin amacı; Proje ile cam, plastik, metal, kağıt, karton ve ambalaj atıkları ülkemiz ekonomisine katkıda bulunacaktır. Kemer halkına da görevler düştüğünü belirten Başkan Gül, “Daha iyi bir gelecek ve daha iyi bir çevre adına geri kazanım projemize katılımınızla vereceğiniz desteğe teşekkür eder, unutmayın ambalaj atıkları çöp değildir. Ambalaj atıklarını, ayıralım ve geleceğimizi geri kazanalım. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle