Hoşgeldiniz  

Ak Parti’den vefa gecesi

Semih Köken | 02 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Siyaset, Yaşam A- A+

Ak Parti’den vefa gecesi

AK Parti Antalya teşkilatında kuruluşundan bugüne görev yapmış teşkilat mensupları il başkanlığı tarafından düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.
AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer’in davetiyle gerçekleşen toplantıya, partinin kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış, milletvekilleri, belediye başkanları, meclis üyeleri, il ve ilçe başkanları ile kadın ve gençlik kolları başkanları bir araya geldi. İl Başkanı Rıza Sümer, Ak Parti’nin elde ettiği başarının altında bu birlik ve beraberliğin olduğunu söyledi.

AK PARTI ANTALYA TESKILATINDA KURULUSUNDAN BUGUNE GOREV YAPMIS TESKILAT MENSUPLARI IL BASKANLIGI TARAFINDAN DUZENLENEN AKSAM YEMEGINDE BIR ARAYA GELDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
1 Kasım seçimlerinde elde edilen başarının altında ilk günkü aşkın yattığını belirten Sümer, “Sadece 1 Kasım’da değil, her seçim döneminde bizlere güç ve destek verdiniz. Her zaman olduğu gibi bu davanın başarılı olması için yanımızda oldunuz. Antalya’da büyük bir zafer elde ettik. 2002 yılında girdiğimiz ilk seçimde yüzde 21 olan oyumuzu 1 Kasım’da yüzde 100 arttırarak yüzde 42’ye çıkardık” dedi.
Antalya’da aldığı hizmet bayrağını daha yukarıya çıkarmak istediğini ifade eden Sümer, “Ülkemize, halkımıza hizmet etmek en büyük hedefimiz. AK Parti bir ideoloji partisi değildir. AK Parti bir dava partisi ve bir hizmet partisiniz” dedi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise böylesi toplantılarla parti büyükleriyle bir araya gelmenin, onların birikim ve tecrübelerinden istifade etmenin önemli olduğunu söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de AK Parti’nin çok büyük bir aile olduğunu belirterek, bunun en güzel örneğinin düzenlenen bu toplantı olduğunu kaydetti. AK Parti’nin eski yöneticilerinin de söz aldığı toplantıda, partinin kendilerine vereceği her göreve hazır olduklarını, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edileceğinin mesajı verildi. Eski ve yeni yöneticiler daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle