Hoşgeldiniz  

PAZARCILAR BUCAK DEDİ

Semih Köken | 10 Ocak 2022 | Antalya Haber A- A+

PAZARCILAR BUCAK DEDİ

Antalya Semt Pazarcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası 2022 Yılı Olağan Genel Kurulu, 3 bin 632 üyenin katılımıyla yapıldı. Başkan adaylarından Metin Bucak bin 595 geçerli oy alarak Antalya Semt Pazarcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı olarak seçildi.

 

Antalya Semt Pazarcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası 2022 Yılı Olağan Genel Kurulu Kepez Belediyesi Turgut Özal Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Divan Başkanlığını Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere’nin yaptığı genel kurulda, mevcut başkan İsmail Öz aday olmazken, Metin Bucak ve Zeki Doğan Antalya Semt Pazarcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı için yarıştı.  Yoğun bir katılımın olduğu Antalya Semt Pazarcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu’nda başkanlık divanının teşekkülünün ardından İstiklal Marşı okunarak saygı duruşunda bulunuldu. Yönetim, denetim ve bilanço faaliyet raporlarının okunmasından sonra gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Gündem maddelerinin ardından Metin Bucak ve Zeki Doğan’ın yarıştığı oda başkanlık seçimlerine geçildi. 3 bin 632 üyenin katılımıyla yapılan genel kurul seçimlerinde toplamda 11 sandıkta oy verme işlemi gerçekleştirildi. 2 bin 970 delege oy kullanırken oylardan 42’si geçersiz sayıldı, başkan adaylarından Zeki Doğan bin 333 geçerli oy aldı. Diğer başkan adayı Metin Bucak ise bin 595 geçerli oy alarak Antalya Semt Pazarcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı olarak seçildi.

“KAZANANIN YANINDAYIZ”

Delegelerin oy verme işleminden önce Lider Medya’ya başkanlık seçimleri ile ilgili dostluk ve birliktelik mesajı veren Metin Bucak ve Zeki Doğan, seçimlerin tüm pazarcı esnafı için hayırlı olması temennisinde bulundu.  Mehmet Bucak, “Seçimlerde iki adayız zaten. Esnaf kazansın. Kim kazanırsa kazansın, kazananın yanındayız” dedi. Zeki Doğan ise “İkimizin de hedefi ve mücadelesi; pazarcıya en iyi şekilde, en iyi hizmeti vermek için mücadele ediyoruz. Şu an yapılan genel kurulumuzun öncelikle tüm pazarcı esnafına, Antalya’mıza hayırlı ve uğurlu olmasını diler, herkese saygı ve sevgilerimi sunarım” şeklinde konuştu.

“BU İŞLER VAATLE OLMUYOR”

Antalya Semt Pazarcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası eski başkanı İsmail Öz de, seçim esnasında değerlendirmede bulanarak bu seçimde neden aday olmadığı açıkladı. Öz, “Yeter artık, 28 yıldan beri pazarcı esnafını temsil ettiğimden dolayı birazda başka arkadaşlar sevk etsin diye aday olmadım” dedi. Adayların vaatleri hakkında konuşan Öz, “Bu işler vaatle olmuyor. Çalışmayla hizmetle oluyor. Vaat vermek farklı bir olay, hizmet vermek farklı bir olay. İnsanın geçmişte yaptığı işlere bakmak lazım” şeklinde konuştu.

Öte yandan, Antalya Semt Pazarcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu başkanlık seçimleri esnasında Turgut Özal Kapalı Spor Salonu bahçesinde güvenlik güçleri ile üyeler arasında gerginlik yaşandı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle