Hoşgeldiniz  

lk Çalışanları İftarda Şehit Aileleri ile Buluştu

Semih Köken | 23 Haziran 2016 | Antalya Haber A- A+

lk Çalışanları İftarda Şehit Aileleri ile Buluştu

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş şehit ve gazi yakınlarını iftarda bir araya getirdi.

Clk Çalışanları İftarda Şehit Aileleri ile Buluştu

 

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş şehit ve gazi yakınlarını iftarda bir araya getirdi. Vatanın bütünlüğü için canını feda eden şehitlerin aileleri ile CLK Akdeniz Elektrik çalışanları iftarı birlikte açtı.

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş ev sahipliğinde Cam Piramit’te gerçekleştirilen şehit ailesi ve yakınları için düzenlenen iftar yemeğine, Antalya Vali Yardımcısı HamdiBolat, şehit aileleri dernekleri yöneticileri, çok sayıda kurum ve kuruluşun il müdürleriyle CLK Akdeniz Elektrik çalışanları katıldı.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş Genel Müdürü Halit Bakal, vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak için canlarını feda eden şehitleri rahmetle anarak sözlerine başladı. Bakal, “Şehitlerimizin değerli aileleri, sizlerin huzurunda, gönüllerimizin en mutena köşesinde yer alan şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bizleri bir araya getiren Ramazan ayı, dostluk, kardeşlik ve muhabbetin pekiştiği, bereketli bir aydır. Bu mübarek ayda paylaşmayı ve dayanışmayı yeniden yaşama imkanına buluyoruz” dedi.

İftar sofralarında oluşan manevi köprülerin milli ve manevi beraberlik getirdiğini vurgulayan Bakal, Ramazan ayı ile birlikte ülkemize, insanlığa barış ve huzur diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Şehit aileleri ve yakınlarının duygusal anlar yaşadığı iftar yemeği tasavvuf müziği konseri ile sona erdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle