Hoşgeldiniz  

KEMERDE MERKEZDE BİLİM ŞENLİĞİ

Semih Köken | 23 Nisan 2016 | Yaşam A- A+

KEMERDE MERKEZDE BİLİM ŞENLİĞİ

Özel Bilce Kemer Koleji 18-20 nisan tarihleri arasında Saat kulesi yanı Cumhuriyet meydanında düzenledikleri şenlik çoşkulu ve bayram havasında kutlandı.

 

20 nisan günü bando ile Liman caddesinden başlayan kortej yürüşü yine cumhuriyet meydanında son buldu. Şehirde bulunan Turistler tarafından ziyaret edilen Proje ve gösteriler Kemer halkınca da yoğun ilgi gördü.

Kemer için ayrı bir 3 gün düzenleyen Lise ve Ortaokul Müzik öğretmeni Serkan Çağatay, Fizik öğretmeni M.Emin Özü ve Halkla İlişkiler Gül Gümüşer koordinatörlüğünde sırasıyla; Güzel sanatlar ve Resim ile Tarkan Köylü, Fizik ve  Kimya M.Emin Özü , Müzik Serkan Çağatay, Beden Eğitimi M.Cem Küçükoğlu, İngilizce Eylem Kobal – Ömer Gümüş – Ekaterina Maksimova , Anaokul Hüsra Taze ve İlkokul standlarıyla misafirlerini ağırladı. Süpürge, Aspiratör, Robot Fizik deneylerinin yanı sıra; Ebru sanatı, Hat sanatı, Müzik Etnolojisi, Çadır Kampı eğitimi, Bisiklet kulübü, Yabancı dil eğitimi gibi birçok ilginç Bilim eserleri gün boyu tanıtıldı.

Okul kurucusu Orhan Alp Atıcıda ‘ Okulumuz öğrencilerinin özgüvenini kazanması açısından Öğrenci merkezli eğitime önem veriyoruz, sosyal ve kültürel faaliyetlerim olan Folklor, Spor, Resimi Müzik gibi etkinliklerin yanısıra İngilizce, Almanca dillerine hakim öğrenciler yetiştiriyoruz‘ katkılarından dolayı tüm Öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederim‘ dedi.DSC_0126 DSC_0146 DSC_0150 DSC_0159 DSC_0209 DSC_0228 DSC_0237 DSC_0298 DSC_0428 DSC_0441 DSC_0443

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle