Hoşgeldiniz  

Digitürk’ün Bu Paketi Şampiyonların Maçlarını Kaçırmanıza İzin Vermez

Semih Köken | 20 Nisan 2016 | Antalya Haber, Spor A- A+

Digitürk’ün Bu Paketi Şampiyonların Maçlarını Kaçırmanıza İzin Vermez

lig-tv

Digitürk’ün Lig TV kanalları için verilen kampanyalar, futbo tutkunları tarafından ayrı bir ilgi ile takip ediliyor. Digitürk LİG TV Şampiyonlar paketi sizlere şampiyonların mücadelesini uygun fiyatla sezon boyunca izleme olanağı veriyor.

Türkiye’de futbol taraftarları kendi şehirlerinin yada tutmuş oldukları takımlarının maçlarını Digitürk ekranında ve Lig TV kanalında takip ediyor. Her hafta canlı maç yayını ile takımının genel durumuna izleyerek şahit oluyor. Galibiyet sevincini yada yenilgilerin üzüntüsünü Lig TV yayınları ile yaşıyor. Türkiye Süper Toto Süper Lig geçmişinde şampiyonluk başarısı elde eden Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor takımlarının taraftar sayısı da kuşkusuz en fazla kitleyi oluşturuyor. Farklı kentlerde olsalar dahi bu takımları destekleyen ve maçlarını izlemek isteyen futbol tutkunları oluyor. İşte bu taraftarları düşünen Digitürk, Digitürk LİG TV Şampiyonlar paketini avantajlı kampanyalar ile onlara ulaştırıyor.

Bu beş büyük takımın her hafta canlı maç yayınlarını izlemek isterseniz hemen Digitürk LİG TV Şampiyonlar paketiseçeneğini kampanyalar arasında bulup gözden geçirmelisiniz. Her hafta en azından tüm maçları izlemek istemeseniz de Digitürk’ün bu avantajlı fiyat seçeneği sunan paketi ile şampiyonluk başarısını yakalamış bu takımların canlı olarak maçlarını Lig TV kanallarını izleyebileceksiniz. Aynı zamanlarda maç yayınları olsa bile üyeliğinizden dolayı genelde Lig TV 1 ekranında olan canlı maç yayınlarını diğer Lig TV kanallarında size açıldığını göreceksiniz. Digitürk paketine sahip olabilmek için aylık ödemeniz gereken tutar 39,99 TL oluyor. Digitürk üyeliğiniz gerçekleştiğinde size verilecek hediyeler de sizi memnun edecektir. Bu hediyeler arasında; Mobil LİG TV ile dilediğin yerden uygulaması ve Spor Extra paketi bulunuyor. Bu hediyeler sayesinde dilediğin yerden uygulamasını kullanıp tablet, PC yadaakıllı telefonunuz üzerinden canlı maçları izleme imkanınız olacak. Spor Extra paketi ile de İngiltere Premier Ligi, İspanya La Liga, Fransa Ligue 1, İtalya Serie A, Brezilya Ligi, Türkiye Basketbol Süper Ligi, TurkishAirlinesEuroleague, Formula 1, ATP Masters 1000, Wimbledon Tenis Turnuvası gibi etkinliklerin yayınlandığı kanallar izlemenize açılacaktır. 12 ay taahhüt vererek yaptıracağınız Digitürk LİG TV Şampiyonlar paketi, Türkiye’nin hem maddi bütçe anlamında spora fazla yatırım yapan takımlarını, hem onların yıldız oyuncularını, hem de diğer takımlar ile giriştikleri şampiyonluk mücadelelerini izleme olanağı getirecektir. Hem bu paket ile size verilen hediye seçenekleri uzatmak istediğinizde hem de Digitürk kampanyaları hakkında bilgi almak istediğinizde internet üzerinden dogrudansatiskanali.com adresine göz atabiliyorsunuz.

Digitürk tarafından düzenlenen avantajlı fiyatla gelen kampanyalar özellikle futbol tutkunlarını memnun ediyor. Elbette ödüllü film ve dizileri sunan, en iyi belgeselleri yayınlanan dünya kanallarını izleme olanağını veren Digitürk paketleri bulunuyor. Ama Türkiye’de Türkiye Spor Toto Süper Lig maçlarının yayın haklarını elinde bulunduran Digitürk’ün Lig TV kanalları için verilen kampanyalar, futbo tutkunları tarafından ayrı bir ilgi ile takip ediliyor. İşte bu kampanyalar arasında bulunan Digitürk LİG TV Şampiyonlar paketi sizlere şampiyonların mücadelesini uygun fiyatla sezon boyunca izleme olanağı veriyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle