Hoşgeldiniz  

Kuzdere Mahallesi tapuya kavuşuyor

Semih Köken | 12 Ekim 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kuzdere Mahallesi tapuya kavuşuyor

 

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 13 Ekim Cuma günü (yarın) düzenlenecek törenle Kuzdere Mahallesi’nde bulunan 274 adet parseldeki hak sahiplerine tapularını verecek.

Kuzdere Mahallesi’nin 20009 yılında köy statüsünden mahalleye dönüşmesinin ardından çalışmalar başlatıldı. Kemer Belediye Meclisi’nin 2014 yılında Kuzdere Mahallesi’ni de kapsayan İmar Planı’nın onaylanması ile buradaki 671 bin 944 metrekare alanda yer alan 274 adet parselde birinci etap 18 uygulaması yapıldı. Tüm bu çalışmaların tamamlanması ile mahallenin tapuları hazır hale getirildi.

13 Ekim Cuma günü( Yarın) Kuzdere Mahalle Muhtarlığı yanı Egem Restoran’da düzenlenecek törenle hak sahiplerinin tapuları Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül tarafından teslim edilecek.

Kuzdere Mahallesi’ni tapuya kavuşturmanın onurunu ve mutluluğu yaşadıklarını kaydeden Başkan Gül, “Kuzdereli hemşerilerimizin tapuları şimdiden hayırlı olsun. Önümüzdeki günlerde diğer mahallelerimizdeki tapu çalışmaları da tamamlanacak. Vatandaşlarımızla yeni tapu törenlerinde buluşmaya ve onların mutluluğunu paylaşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle