Hoşgeldiniz  

Konyaaltı’na sanat merkezi

Semih Köken | 25 Eylül 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Konyaaltı’na sanat merkezi

KONYAALTI İlçesi’ndeki sanat merkezleri ve sanat atölyeleri zincirine yenisi eklendi. Detay Sanat Akademisi, sanatseverlerin hizmetine girdi.

Arapsuyu Mahallesi 625’nci Sokak’ta hizmete giren Detay Sanat Akademisi’nin açılışına, çok sayıda sanatçı ve sanatsever katıldı. Atölyede gençlere güzel sanatlar lisesi ve fakültesine hazırlık, yetişkinlere hobi karakalem, yağlıboya, suluboya resim ve obje boyama eğitimleri verilecek. Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi resim Bölümü mezunu Alev Yalçın Saper, Marmara Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü mezunu olan kardeşi Akın Yalçın ile birlikte resim ve sanatın birçok dalını çocuklara, gençlere, yetişkinlere sevdirerek öğretecek.

Akademisyen ressamlar Alev Yalçın Saper- Akın Yalçın kardeşler, kent merkezinde ve Konyaaltı ilçesindeki kültür-sanat yaşamına katkıda bulunmak, geleceğin ressamlarını yetiştirmek istediklerini söyledi. Alev Yalçın Saper, bir yandan güzel sanatlar lisesi ve fakültesine öğrenci yetiştirirken, bir yandan da evlerinde boş oturmaktan sıkılan genç ve yetişkinlere hobi resim ve farklı objeleri boyama, dekoratif süs eşyaları üretme eğitimleri vereceklerini, üretilen sanat eserlerini sergileyip beğeniye sunacaklarını, resim yarışmaları düzenleyeceklerini de söyledi.

FOTOĞRAFLI

DHA-Bölge – Türkiye-Antalya – ANTALYA

Foto 1 indir

KONYAALTI ILCESI'NDEKI SANAT MERKEZLERI VE SANAT ATOLYELERI ZINCIRINE YENISI EKLENDI. DETAY SANAT AKADEMISI, SANATSEVERLERIN HIZMETINE GIRDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
indir

Foto 2 indir

KONYAALTI ILCESI'NDEKI SANAT MERKEZLERI VE SANAT ATOLYELERI ZINCIRINE YENISI EKLENDI. DETAY SANAT AKADEMISI, SANATSEVERLERIN HIZMETINE GIRDI. (AKIN YALCIN - ALEV SAPER) (FOTO:ANTALYA-DHA)
indir

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle