Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi’nin projesi dünyaya açıldı

Semih Köken | 23 Ekim 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi’nin projesi dünyaya açıldı

 

ALMAN GEZGİN ÇİFT KONTEYNER BOYADI

Almanya’nın ünlü gezginleri Bärbel ve Martin Müller, Kemer Belediyesi’nin ‘Çöp Konteynerini Kendin Boya Projesi’ne hayran kaldılar. Ünlü çift Kemer’e gelerek projenin mimarı Neşe Gül ile birlikte konteyner boyadı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül’ün öncülüğünde Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından devam ettirilen ‘Konteynerini Kendin Boya Projesi’nin ünü Türkiye sınırlarını aştı. Sosyal medyada gördükleri projeye hayran kalan Alman gezgin çift, Kemer’e gelerek konteyner boyadı.

PROJEYE HAYRAN KALDILAR
Facebook üzerinde ‘ReisehundHerrSchmidt’ (Gezgin Köpek Bay Schmidt) adıyla kurdukları sayfada gezi anılarını paylaşan ve Almanya’da bir fenomen haline gelen Bärbel ve Martin Müller, Kemer Belediyesi’nin ‘Konteynerini Kendin Boya Projesi’ni sosyal medyada gördüler. Projeyi çok beğenen Müller çifti, Kemer Belediyesi ile iletişim kurarak konteyner boyamak istediklerini belirttiler.

GEZGİN KÖPEK SCHMİDT’İ ÇİZDİLER
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül’ tarafından ağırlanan ünlü çift, Temizlik İşleri Müdürlüğü bahçesinde bir konteynerin üzerine, sosyal medya fenomeni olan ‘Reisehund Herr Schmidt’ yani Gezgin Köpek Bay Schmidt’in resmini çizdiler. Böylece Müller çifti, Kemer Belediyesi’nin bu çok renkli projesini Almanya’ya ve dünyaya duyurmuş oldular.

“BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR”
Alman çifti Kemer’de misafir etmekten büyük bir onur duyduğunu kaydeden Neşe Gül, “Dünya’yı gezen ve gittiği yerler ile ilgili https://www.facebook.com/ReisehundHerrSchmidt’ sayfasında paylaşımlar yapan Müller ailesinin projemize katılması bize büyük bir onur verdi. Bay Müller’in Katılım Belgesi’ni aldıktan sonra söylediği ‘Çocukken dönem sonlarında karne alırken hissettiğim duyguların aynısını burada hissettim’ sözü beni çok etkiledi. Müller çiftine ve bu ünlü Alman çiftin projemize katılmasına aracılık eden L’Oceanica Beach Resort Hotel’in işletmecisi Mustafa Kılıç’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle