Hoşgeldiniz  

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül

Semih Köken | 19 Eylül 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül

“ATAMIZIN HEYKELİNE TALİBİZ”

2 metre uzunluğundaki bir Atatürk heykelinin Antalya Göçerler Mahallesi’nde çalılık alana atılmasını şiddetle kınayan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Atamızın heykeline biz talibiz. Bu heykeli Kemerimizin en güzel yerine koymaya hazırız” dedi.

Antalya’da Göçerler mevkiinin arka kısımlarındaki çalılık alanda yaklaşık 2 metrelik Atatürk heykeli bulundu. Olay yerine giden CHP İl Başkanı Mustafa Erdem telefonla Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya’yı arayarak, bunu yapanların bulunmasını ve yanlışlığın düzeltilmesini istedi. Bunun üzerine açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, heykeli Kemer’in en güzel yerine yerleştirmeye hazır olduklarını bildirdi.

Atatürk’e yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınayan Başkan Gül, “ Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik unvanı ve mareşallik rütbesi verilişinin 96’ıncı yıldönümü kutladığımız bu gün de atamızın heykelini bir çöp gibi atanları lanetliyorum. Biz Kemer Belediyesi olarak atamızın heykeline talibiz. Gereken onarımları yaptırarak heykeli Kemerimizin en güzel yerlerinden birine yerleştirmeye hazırız” diye konuştu.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar, dağ, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle