Hoşgeldiniz  

BÖYLE OLUR AĞA DÜĞÜNÜ

Semih Köken | 23 Ekim 2017 | Gündem A- A+

BÖYLE OLUR AĞA DÜĞÜNÜ

Kemerde başarılı Adıyaman lı işadamı Ramazan Balık ın kardeşi Adem ile Özçelik ailesinin Kızları Berna nın düğün törenleri muhteşem bir ortamda gerçekleşti. Kemer siyasetinin önemli isimleri ve seçkin davetlilerin katıldığı törende misafirler genç çiftleri kutladılar. Bizde genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.

02 Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Balık ın en Küçük Kardeşi olan Adem ile Berna nın düğünüde mutlulukları gözlerinden okunuyordu.Balık ailesi oğlanlarıyla birlikte poz verdiler. Diğer Bir yanda ise Kemer Belediyesi Başkan vekili Cumali Afşin ,01Çınarlı iİnşaatın Sahibi Bahri Çelebi ve gazetemiz Genel Koordinatörü Semih Köken Düğüne katılanlar arasındaydı.ADGİAD ve Asmin Yapı nın sahibi İsmail Kaya düğüne katılarak halay çekti.

SİYASİLER DÜĞÜNDE BULUŞTU

Döşemealtında yapılan Düğüne AK Parti ilçe Başkanı İsmail Minta ve Yönetimi katılırken bir diğer masada oturanlar ise görenleri bir hayli umutlandırdı. Göynüğün Efsane Başkanı Necati Topaloğlu GATAB ın ve Tekirovanın Belediye Başkanı Yusuf Üras , Özgür Kurga , Mustafa Bilici , Turhan Anatürk , Hasan Şeker katıldılar.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle