Hoşgeldiniz  

YENİ YİNE YENİDEN

SEMİH KÖKEN | 08 Mart 2016 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Kemer Ak Partide yeni bir dönem başladı. Kemerimize hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Yeni yönetim kurulu ilk toplantısını dün gerçekleştirdi ve görev bölümü yaptı.Şimdi görev zamanı diyerek herkesin yarın seçim olacak gibi çalışmalara başlaması gerekmektedir.
Halit Çilengir yönetimindeki Partinin icraatlarını ilerleyen günlerde birlik ve beraberlik içinde göreceğimize inancım tamdır her Ak Partilinin de öyle düşündüğünü umuyorum.
Siyaset her alanda her zaman yapılır ancak siyasetin en önemli öge si insandır ve insanların ihtiyaçlarına göre siyaset cevap verebildiği ölçüde siyasette başarılı olursunuz.
Şimdi Kemerin Belediye Başkanı Mustafa Gül ün geçtiğimiz hafta yaptığı etkinliklere bakmak lazım..
Kim ne derse desin Gül ün yaptığı insan odaklı bir siyasettir ve bu sayede Kemerin Paşası yerini korumaktadır.
Herkes kendi fikrinden sorumludur ancak Gül ün insan odaklı siyaseti bu gidişe bir iki dönem daha devam edecek durumdadır. Çünkü beklentilere cevap vermenin meyveleri seçim dönemlerinde yenir.Bu işi de en iyi yapan Mustafa Gül ve ekibini kutlamak gerekir.
Seçim demişken biraz atmosferi ayrıştırmak gerekiyor.Olası adaylardan Kemerin Meşhur Hocasının yaptığı girişimler hep havada kalırken CHP nin içinde bile Hoca nın getirisinin götürüsünden çok olacağı konuşulmaya devam ediyor.
Geçtiğimiz gün Kemerin gündemine düşen bir olay gerçekten büyük ses getirecek türden…
Çünkü dönemin Göynük Belediye Başkanı olan Hoca haritada yol olan Kilikya otele büyük kıyak geçmiş ve meclis kararı ile yolu diğer tarafa aktarmak süretiyle Kilikya Otele istediğini vermiş ancak mahkeme bu işlemin usulsüz olduğunu ve şimdiki yeni yapılan otelin yıkılmasına karar verince ortalık bir kez daha karışmış durumda buna göre bu oteli kim yıkarsa bedelini ödemesi gerekirken bu kararı alan Hoca ve ekibine bu faturanın kesileceği duyumları kulisleri hareketlendirmeye yetip de artmış bile …
Hukuk ve Adalet herkese lazım nasılsa er veya geç adalet mutlaka tecelli edecek bizde bunu yakından izleyip göreceğiz.
Kısaca Kemer Aslanbucak ta yaşanan okul sıkıntısından bahsetmek istiyorum. Mustafa Tuncer ilköğretim okulu ağzına kadar dolmuş ve taşmış durumda yetkililerden ve siyasetçilerden biran evvel bu konuya el atmalarını önümüzdeki dönemlerde daha büyük sıkıntıların yaşanmaması için yeni bir okulun yapılmasının gerektiğinin bir kez daha altını çizmek istiyorum.
Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması
dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle