Hoşgeldiniz  

KEMER KAN KAYBEDİYOR

SEMİH KÖKEN | 12 Haziran 2022 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Farkında mısınız bilmiyorum ama Kemer  günden güne kan kaybediyor. Mustafa Gül döneminde yapılan tanıtım çalışmaları, konserler, yurtiçi gezileri yurtdışı fuarları birbirini izler yıl boyu kemer’ in   tanıtımı en üst seviyede yapılırdı.

2018 de iktidara gelen hoca ve avaneleri seçimi kazandıktan sonra kemer’in adı unutulmuş ve ismi anılmaz olmuştu. Eski dönemde hafta sonu magazin proğramları nın 1 numarası kemer iken yaklaşık 2 seneden beri kemer ‘i konu alan hiçbir magazin proğramı yok; bunun tek suçlusu şu an ki yönetimdir.

Ne bir toplantı ne bir konferans ne de bir konser ilçemizde yapılmazken Kemer ‘in adı acaba silinmek mi isteniyor..?

Geçtiğimiz günlerde ünlü gazeteci Saygı Öztürk ‘e konuşan hoca efendi kemer ‘in ne kadar pahalı olduğundan pahalı olduğundan bahsetmiş resmen kemer ‘i kötülemeye kalkmıştır.

Sormazlar mı adama sen ne iş yaparsın ? bu pahalılık ile ilgili bu güne kadar ne yapılmıştır ? Bu ve bunun gibi soruları çoğaltmak mümkün..

Demek ki şu da bir gerçektir ki kemer ‘in adı günden güne silinip unutturulmaya devam edilmektedir. Coğrafi konumu deniz, kum, güneş, orman birarada olan bu güzel beldemiz sizlere kurban edilemez!! Elbet bunların hepsi görülür ,biz yazmaya çizmeye devam edeceğiz, çünkü kemer ‘de yaşıyoruz biz kemer ‘e yeni gelmedik geri geldik…

AYIŞIĞININ TÜM KARANLIKLARI AYDINLATMASI DİLEĞİYLE..

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle