Hoşgeldiniz  

DAVULUN SESİ UZAKTAN HOŞ GELMEZ

SEMİH KÖKEN | 20 Mayıs 2022 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Kemer’de sezon açıldı. Yavaş yavaş derken otellerimiz %50 nin üzerinde bir doluluk yaşamaya başladı. Bu güzel bir gelişme ancak ”Ben yaptım oldu” işi artarak devam ediyor. Yasa tasa takmayanlar Nasrettin Hoca’ya selam verip istediklerini yapıyorlar. Yani eski tas eski hamam, nasılsa Semih’ de yok devam maşallah. Gün geliyor ki  beş yıldır açılmayan kapılar bir günde  Akka’ya açılıyor. Neye göre açılıyor gelin siz tahmin edin. Her zaman olduğu gibi parayı veren düdüğü çalıyor.

O kadar çok bilgi, belge gelmeye başladı ki bunların hepsinin hesabı elbet sorulacak. Ömür boyu müebbet almadım nasılsa. En kısa zamanda yeniden hoca ve avanelerinin karşısında olacağım. Kalbimiz bir her şey kemer için dedik. Ne bu sözden döneriz ne bu kemerden döneriz.

Kemer’de her şey mübah sistem çökmüş durumda. Onun için her taşın altında bunların izini bulabilirsiniz. Ancak kapak altına süpürülen bir çok olay var. Bunları geldiğimde tek tek açıp belgeleriyle paylaşacağım. Az kaldı bekleyin herkes her şeyi kısa zamanda öğrenecek.

Bugün 19 mayıs gençlik ve spor bayramı. Ama gençlik 2 kuşağın etkisinde mahvolup gidiyor. Çok yazık gerçekten gençlik amaçsız idealsiz ve umursamaz bir tavırla yetişiyor. Bunun en büyük etkisi ise sosyal medya. En kısa zamanda buna bir önlem alınması gerekiyor. Yoksa iki kuşağı toplumu kaybetmemek içten bile değil.

Neyse fazla sözü uzatmadan izahı olmayan işlerin mizahı olur diyelim.

Ben yokken ne yapıyorsanız yapın. Gelince başınıza çorap öreceğim bunu da unutmayın.

Ayışığı’nın tüm karanlıkları aydınlatması dileğiyle.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle