Hoşgeldiniz  

YARIN BAYRAM

SEMİH KÖKEN | 04 Temmuz 2016 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Aslında bayram Kemere Rusların geldiği gün gelecek ama bu kadar sıkıntının ardından 9 günlük bayram tatili herkese özellikle siftahsız dükkan kapatan esnafımıza iyi gelecek…
Kemer büyük bir dar boğazın içine girdi ve bu sıkıntılardan kurtulmak için çabalarken Hükümetin aldığı radikal kararlar sayesinde biraz da olsa içimiz rahatladı.
İlişkilerin bu kadar kısa sürede tekrar tamiri ve eskisinden de iyi hale gelmesi iki ülke toplumlarının nasıl birbirlerini anlatdıkları nı bir kez daha ortaya serdi.
Ne biz Ruslar sız ne de onlar bizsiz bir şey yapamıyoruz…Bunu iyi anlamak lazım onun içinde bunu iyi irdelemek gerekir.
Daha önce yapılan hataları tekrar yapmamak lazım nedir bunlar derseniz?
-Her Rus bayana Nataşa gibi görmemek, kazıklamamak , sahte mal satmamak gibi bir çok olumsuz olayı gösterebilirim…
Şimdi bu krizden ders alarak çıkma ve tanıtıma birebir katkı koyma zamanıdır…
Eğer bunu başaramazsak yine eski günlere dönmemiz kuvvetle ihtimaldir.
Önceki gün AK Parti Antalya teşkilatının daveti ile AĞRI İlimiz ve Patnos ve Doğubeyazıt ilçelerine giderek temaslarda bulunduk..
O bölgeye ilk gidişim olduğu için biraz gergin ve tedirgindim..
İster istemez olayların oluşu o bölge halkının tavrı benim için çok önemliydi.
Ancak Ak partinin başlattığı Gönül köprüsü hareketi tam anlamıyla burada sağlanmış durumda..
Ağrılar başta Valimiz olmak üzere bizleri bağırlarına bastılar.. Oldukça büyük ilgi görürken oraya Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük yatırımlar yapılacak olması Bölge halkı gibi bizleride sevindirdi. Bu sevince ortak olarak döndük.
Ağrı HDP li bir belediye tarafından yönetilirken Pantos ilçesinde AK Partili bir belediyenin olması her ne kadar Ağrıyı kıskandırsa da AĞRI da Belediyeciliğin (B)sini bile görmedik ama Sayın Mendere Türel in açıklamaları Ağrı halkının da yüreklerine su serpmeye yetide arttı bile..
Bu gönül köprülerinin artarak devam etmesi ülke genelinde büyük kapsamda bir Barış havası esmesine neden olacağını düşünüyorum.
Gelelim Kemer gündemine …
Malüm Ev meselesi Türkiyenin gündemine oturdu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bile Mustafa G ün ün ne demek istediğini anlamadan kesin ihraç istedi ve bağları koparıp attı..
Yahu adamı bir dinleyim yargısız infaz yapmayın yeter denmesine rağmen belli bir kesim Gül hakkında linç kampanyası başlatsa da Gül her konuda olduğu gibi bu konu da kimseye laf söyletmez işini yapar diye düşünüyorum..
Kemer AK Partide Kahraman Üraz ın koordinatörlükten alınmasının ardından yaşanan taht kavgalarına bire bir şahittim ama buna en son noktayı 10 bin metrede ilk ağza sordum.Uçakta birlikte olduğumuz MENDERES Başkan şimdi sırası değil Kemer Böylede güzel şimdilik Koordinatör atayacak değilim ilçe yönetimi ve Görevli arkadaşlarla birlikte gidilecek diyerek kesin bir tavır gösterdi.
Diğer bir yanda taht kavgası yapanların boşa düştüğünü ve bu insanların hala daha Kemer AK Partide kayıtlarının olmayışı ayrı bir gündemde yerini alıyor. Diğer bir yanda ise işe gelmeyerek aylık alan bir bayan ve onunun kızı oğlu ve gelinin BÜYÜKŞEHİR kadrosundan maaş aldıklarını öğrenip durumu başta ilçe Başkanı ve yönetimle paylaştığımı bildirmek isterim.
Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması dileyiğle…

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle