Hoşgeldiniz  

YAP BOZ

SEMİH KÖKEN | 01 Haziran 2016 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Kemerde iyi gitmeyen işlerden sonra şimdi de yap boz oyunları başladı. Kemerde bir takım yapılanmaların önüne geçilmesinin ardın yapılan değişiklikler insanların motivasyonunun bozarken bir takım kişilerinde tekrar Kemer tiyatrolarında sahne almasına neden oluyor.
Ne demek istediğimi anladınız sanırım ama kısaca anlatmak istiyorum.
Uzun zamandır süre gelen Hoca olayı bu hafta sona erdi. Kemer Ak Parti İlçe yönetimin değişmenin ardından Kahraman Hoca ile ilçe Yönetimi arasındaki ipler bir hayli gerilmişti.Konuyu yakından takip eden Büyükşehir ve Parti üst yönetimi bu olaya nokta koydular ve Kahraman Hocamız görevinden alındı veya kibarca ayrıldı demek daha doğru olur kanısındayım. Görev yaptığı sürece içinde Başta Tekirovalı hemşerilerinin haricinde fazla bir takdir görmediği bilinirken yaptığı başarılı işlerden dolayı kendisine teşekkür etmek isterim.
Gelelim İkinci ve daha önemli bir olaya…
Kemer Tarihinde belki bir kaç kişi dışında görevine bu kadar bağlı , iş bilen bir Müdür gelmemiştir. Ancak onun bu dik duruşu demek ki Birilerinin gücüne gitmiş olacak ki Bizim Başarılı Müdürümüzü iki dakikada tayin edip geçtiler.
Kimden mi Bahsediyorum …
Kemer İlçe Emniyet Müdürümüz Ali Saydam beyden…
30 Eylül 2015 de Kemerde göreve Başlayan Müdürümüzün yaptıkları herkes tarafından bilinirken biranda Kemerde alınması inanın Kemerde yaşayan Herkesi üzmüştür. Özellikle Kemer Emniyetine bir düzen getirerek Disko önlerini sıkı bir disipline almasının yanında araç parkını genişletmesi ve Paralel yapıyla bire bir uğraşması büyük takdir toplamış ve diğer kamu kurumlarıyla ahenkli bir çalışma göstermesi ilçede Emniyette olan güveni bir kez daha artmışken böyle bir tayinin beklenmediği de oldukça açıktır.
Ne diyelim her şeyin hayırlı diyerek Ali Müdürümüze üstün başarılar diliyoruz.
Yok daha neler derken bir gün sonrada Antalya Valimizin değişmesi Yap Boz tahtasına dönen bir oyunu aklımıza getirdi.
Özellikle G-20 zirvesinde başarılı çalışmalarla kendinden söz ettiren Antalya Valisinin Merkeze alınması ben dahil tüm sevenlerini şoka soktu.
Ankara ya alınan Valimiz Muammer Türker in yakında Başbakanlık Müsteşarlığı görevine getirileceğini öğrenmek yüreklerimize su serpmeye yetti de arttı bile…
Gidenler gelenler derken Kemerde ki Yap boz tahtası ve onu çeviren tahtıravellicilerin fırıldakları da durmadan devam edeceğe benziyor.
Napalım bu tiyatroda herkesin bir görevi var elbet birininki biter birininki başlar önemli olan Hakka hizmet ile Halka hizmetin yan yana aynı doğrultuda olmasını sağlamak bunun için çaba harcamak olduğunun altını çizmek istedim
Ayışığı nın tüm karanlıkları aydınlatması dileyiğle.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle