Hoşgeldiniz  

SIKINTI BÜYÜK

SEMİH KÖKEN | 17 Mart 2016 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Geçtiğimiz Hafta Ankara da yaşanan hain saldırının ardından ülkemiz genelinde bir panik havası esmeye başladı. Terör örgütlerinin isteği de zaten buydu büyük bir kaos yaratmak ve bu kaostan faydalanıp hükümet aleyhtarı  gösteriler yaparak  Devleti zor duruma düşürmekti .

Ancak biz ulus olarak hep zor zamanlarda birleşmiş tek vücud olmuş ve bu ülkenin Kurtuluş mücadelesini vermiş bir ırkın evlatlarıyız.

Çok değil daha iki üç gün önce İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Gününde tek yürek olup “Bu Millet Yüce Allah Tekrar İstiklal Marşı yazdırmasın” andı içmedik mi…?

Bu duygu ve düşüncelerle Hain Saldırıda  ve Güney doğuda Şehit Düşen kardeşlerimizi bir kez daha anarken eskisinden daha çok birbirimize sarılmamız gereğinin altını bir kez daha çizmek isterim.

Gelelim Kemere ve Turizme

Ankara da yaşanan olayların ardından daha da dibe vuran ülke turizmine  bir nefes Rusya dan gelir gibi oldu.Rusya Türk operatörlerine çalışma izni verdi ancak bu her şeyin süt liman olması anlamına gelmiyor. İtirazları değerlendiren Komisyon çok yakın bir zamanda da cart her uçaklarına izin vermesinin beklentisi artırırken bu olayların nisan sonu Mayıs başında normale dönmesi bekleniyor. Fakat dün İstanbul ve Ankara da yaşanan olumsuz bir gelişme kafaları bir kez daha karıştırdı. Öyle ki Alman Konsoloslukları ve okulları dün itibariyle Terör saldırısı olabilir endişesiyle bir günlüğüne işlerine ara vermeleri kafaları karıştırdı.

Almanya nın  Turist olarak Türkiye ye gitmek isteyen vatandaşlarını bir kez daha uyardığı dile getirilirken  iki yüzlü bir politika izleyen Almanların bu sene Türkiye ye gelmek istemedikleri öne çıkan haberlerin başında geliyor.

Kısaca siyasetten de bahsetmeden olmaz diyelim…Kemerin çiçeği burnunda Ak Partili yönetim kurulu iş başında ve hızlı  icraatlarıyla dikkat çekmeye başladılar. Öyle ki  Kuzdere  tur da dönen dolaplara el koyan İlçe Başkanı Çilengir i burada  takdir etmek isterim.Ancak Medyadan sorumlu dostum Anatürk ün bizi neden ziyaret etmediği de kafamı kurcalamıyor da değil  fakat su yolunda aka aka düzelir diyerek  bu konuyu da kapatalım.

Kemer Belediyesinin yaptığı Asfalt Çalışması herkesten büyük bir takdir topladı.Başta Fen Müdürü Ümit Çelik ve ekibini kutlarken bu çalışmanın özellikle Deniz caddesi ve kaymakamlık civarında da yapılmasını beklediklerini dile getiren vatandaşlar bu  sene yetişmese bile seneye mutlaka bu yollarından asfalt olmasını beklediklerini dile getirdiler.

Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle