Hoşgeldiniz  

SERVET BİLİR VE KÖSE

SEMİH KÖKEN | 26 Ekim 2015 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

İletişim çağında yaşıyoruz bilgi ve haberlere artık anında sahip oluyor bazen kızıyor üzülüyoruz bazen sevinip coşuyoruz.

Bunu da en çok sosyal medya üzerinden belli ediyoruz.Aslında insanlar arasındaki en  basit iletişim yolu sosyal medya hem reklam hem anti reklamın yapıldığı ileri bir demokrasi ringi gibi düşünelim olayı …

Ancak bu demokrasi ringini kullanmak bilgi ve beceri gerektirse de bilgiye  habere en çabuk buradan ulaşıyoruz..

Fakat günümüzde bu sektör klavye kahramanlarını da ortaya çıkardı…Kim bunlar derseniz sanal alemin sanal  insanları bir kesim ve zümreyi hedef alarak  başka kimliklerle  o kişi ve kuruluşlara  atıf da bulunmak ve hakarete varan  söylemlerin dile getirildiği sahte bir  ortam…Ama gün geçmiyor ki bu ortama düşmeyen kimse kalmasın…

İşte bu sanal klavye kahramanlarından biride  Servet Bilir…

Herkes benim olduğumu söylese de  asla ben sahte bir isim üzerinden kimseyi karalamam veya hakaret etmem..

Çünkü ben sabahtan akşama kadar kemer içinde olumlu olumsuz her şeyi görüp izler köşemde bazen söver bazen yerer  dururum .Niye bir isim altında bunları yapma gereği duyayım ki..

Onun için benim servet bilir olduğumu iddia eden  tüm  edebisizlere açıkça söylüyorum çünkü bunun içinde  birkaç tane de aşif te de var..

Eğer bunu ispatlayamazsanız  Şerefsizsiniz onursuzsunuz haysiyetsizsiniz..

Bunu kimin için yazdığımı herkes çok iyi biliyor. İnsanda biraz ar  biraz karakter olur  ama maalesef bundan nasibini alamamış  bazı koyunlar hala daha eski hamam eski tas diyerek  kasım kasım  kasılarak yazdıklarını silerek ortada dolaşmakta vekillerin gölgelerinde  selavat getirmeye devam etmektedirler. Çok yazık çookkk..

Beyim  biz gazeteciyiz yazdıklarımızla sorumluyuz bunun hesabını da  her zaman vermeye hazırız..Yazdığımız hiç bir şeyi  sabah yazıp akşam kaldırmayız. Eğer senin  gücün yetiyorsa Adalet Sarayımız hemen  hükümet konağında gider  şikayetçi olursun ama yok  dedikodu üreteyim dersen böyle şamar oğlanı gibi her köşeye malzeme olmaya devam edersin.. Buda sana yeter de artar bile…

Dün seçim çalışmaları için Milletvekili Mustafa Köse Bey ilçemize geldi ve bir çok yerde temaslarda bulundu.Fakat bu ölçüde de bazı gerçeklerle karşı karşıya kaldı. 7 haziran seçimlerinden sonra  vatandaşın ortada bırakıldığını  verilen hiç bir sözün tutulmadığını dile getirenler karşısında çok fazla bir şey diyemedi. Çünkü Kösenin  kemer üzerinde büyük vebali vardır. Yerel seçimlerde aday seçiminde tutunda Gatab Konusunda yapılan yanlışlıklar Köseye bu gelişinde  iletildi. Hoş şeyler yaşanmadı ama  herkesin bildiği gibi Kemerde AK Partinin neden ikinci üçüncü  parti olmasının ardında yatan gerçeklerle yöz yüze geldi Köse…İnşallah bunlardan ders almıştır ve bir Kasım seçimlerinde sonra bu konuda  kararlı hareketlerini  izleriz.

Bu arada dün ziyaretimize gelen MHP Antalya Milletvekili adayımız Neşe Gül den bahsetmeden geçemeyeceğim. Kısa bir zamanda kendine olan güveni ve sempatikliği ile siyaset sahnesine şimşek gibi giren Gül ün bu dönem olmasa bile önümüzdeki dönemlerde en büyük Rakibi bence Eşi Mustafa Gül dür.

Çünkü genel seçimlerden sonra Neşe hanımı Yerel de de görürsek hiç şaşırmayalım çünkü Neşe hanım gerçekten bu işi isteyerek ve bilerek  yapıyor. Kemerin bu tür insanlara ihtiyacı var..

Unutmadan geçmek istemiyorum CHP malüm Kemerde  çalışmadan  kazanan tek parti. Ancak burada CHP nin kadın kollarını kutlamak isterim. can siperane çalışarak üç beş kişide olsa büyük işler yapıyorlar hepsini buradan tebrik ediyorum

Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması

dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle