Hoşgeldiniz  

SEÇİM VE GEÇİM

SEMİH KÖKEN | 28 Ocak 2016 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Kemer Ak Partide Kazan kaynamaya başladı. Dün yapılan teyamül yoklamasının ardından ortalık daha da çok karıştı ve karışmayada devam edecek gibi görünüyor.Ancak dün partinin önündeki manzara beni bir hayli şaşırttı. Öyleki bu partiye hizmet etmiş ancak bir takım olaylardan sonra küstürülmüş kişileri biranda partinin önünde görünce ister istemez birazda olsa duygulandım.
Çünkü bir takım sebeblerden partiye küsenler yeniden bir umut olmak için ve Partinin durumunun ilçede dahada iyi konumlara gelmesi için çaba göstermeleri gerçekten Kemer AK Parti için muazzam bir gelişmedir bu iğmeyi yakalamışken önümüzdeki yerel seçimleri kazanmak Kemer Ak Partinin mutlak hedefidir.
Bunun için uğraşan Başta il Başkanı Rıza Sümer Olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etmek isterim.
Lakin iki gün sonra seçileçek olan ilçe Başkanını beğenmeyerek bu partiye sırtını dönenleride artık affetmemek gerekiyor.Bunu ilerleyen günlerde hep birlikte bekleyip göreçeğiz.

Bu kadar siyaset yeter diyelim ve geçim derdine düşelim…

Evet şimdi en büyük derdimiz geçim…
Malum Kemer bir turizm ilçesi ne narenciyeden gelir var ne de başka bir sektörden onun için Turizmle yatıp turizmle kalkıyoruz. Öyleki her bir turizm haberinde kulak kabartarak varmı bir ümit diyerek kendimizce umutlanırken turizm otoriteleri ve yapılan fuarların beklentileri karşılamadığı ortaya çıkıyor.
Her ne kadarda pembe tablolar çizilde ülkemizdeki bu sosyo ekonomik dengelerin düzelmesi zaman alaçak gibi görünürken Bu yıl sezonun mayıs ayının sonlarında % 50 lerle başlamasının bile büyük bir avantaj olduğunu dile getiren Turizmcileri dinlemek moral bozukluğu yaratmıyorda değil…Ancak bir ümit Şubat ayında yapılacak olan müzakerelerin olumlu sonuç vermesinin beklentileri yükselttiği gerçektir bunun asıl önemi rus acentaların rus bandıralı uçaklarla turist getirmesidir. Ancak bir iki milyon rus turistlede bu iş nasıl olur bunuda bir bilene sormak gerekiyor.
Birde dün başlayan ve açılışında Kemerin büyük bir reklamının yapıldığı EMİTT turizm fuarından bahsetmek istiyorum. Kemerin Konyaaltı Belediyesi ile birlikte katıldığı fuarda en çok konuşulan stand oluşunun arkasında olan insanları burdan bir kez daha kutlamak istiyorum.
Şimdi birazda Kemer Devlet Hastanesinden bahsetmek istiyorum…
Beş yıldızlı hastane konumundaki o güzel tesiste bazı bölümlerdeki uzman doktor eksiği vatandaşlarımızı çıldırtma noktasına getiriyor. Öyleki Noröloji doktoru Haftada bir kez ve öğleden sonra gelmesi bu branşa ait hastaların yığılmasına neden olurken bu gibi bir kaç branşında doktor ekseğinin olması vatandaşılarımızın tepkisine neden olmaya devam ediyor.
Ayışığın tüm karanlıkları aydınlatması
dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle