Hoşgeldiniz  

SAĞ GÖSTERİP SOL VURMAK

SEMİH KÖKEN | 11 Ocak 2016 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Bu deyimi sanırım herkes çok iyi bilir..

Ama bu deyimin  siyasette tam bir karşılığı olmasa da bugün kemerde yaşanan bu ortam aynen sağ gösterip sol vurmakla eş değer bir operasyondur….

Kemer de Ak Partinin seçimlerde neden ve niçin kaybettiğini şimdi daha iyi anlıyorum. Çünkü Kemerde siyaset ihanetler üzerinden yapılıyor ve bunu da en iyi yapan  lider konumuna ulaşıyor.

Bakın 2009 seçimlerinde aynı hatayı Hasan Şekerle yapan Ak Parti 2014 yerel seçimlerinde aynı Hatayı Yusuf Üras la yaptı.

Yine hüsran yine hüsran kaldı..

Her iki seçimde de ihanetler vardı ve bu ihanetler  sonucunda Kemerde AK Parti hep ikinci parti durumuna düştü.

Bir kasım seçimlerinde olayın boyutu mecburen değişti o dönemde MHP çalışan tüm Ak partililer  biraz mahcubiyet ten birazda ülke siyasetinin getirdiği mecburiyetten  gelip Ak Partiye çalıştılar..Sonunda Ak  Parti kemerde uzun bir zaman sonra Lider oldu.

Fakat içerde kazan kaynamaya devam etti son  olarak Partiden resmen kovulan Zafer Yamandan bile destek beklemek  parti içinde olanları bir kez daha gözler önüne sermeye yeterdi  bile ama kimse ses çıkartabildi mi  HAYIRRRRRR.

Çünkü AK Parti de mutlak itaat ilk distur dur.ve bunu da Kemer Ak Parti sonuna kadar yapmıştır.Belki kızılcık şurubu içmişlerdir ama neden niçin diye sorgulama cesaretini bile bulamamışlardır.

Peki son dönemde birinci olan parti ve bunun yönetimi böyle mi  görevi bırakmalıydı…

Asla katılmıyorum Çünkü bu yönetimi O dönemin İl Başkanı Şimdiki Milletvekili olan Sayın Mustafa Köse yapmıştı. Aynı Köse  süslü laflarla ve törenle  ŞAİBELİ  başkan olan Zafer Yamanı Teşekkürler ederek görevden almamışıydı…

E o zaman bu işte bir terslik yokmu dur…?

Bu ve bunun  gibi soruları çoğalta biliriz  ama bu operasyonun başka bir boyutu da çok yakında ortaya çıkacaktır diye düşünürken  canla başla çalışan ve dün istifa eden AK Parti yönetim kurulunu her şeye rağmen soğuk kanlılıklarından dolayı bir kez daha tebrik ederim.Kırmadan dökmeden  en azından partiye zarar vermeden  çekildikleri için onlara minnettar olmamız gerekir diye düşünüyorum….

Bu kadar siyaset yeter azıcıkta başka konulara girelim istiyorum.

Kemerde geçtiğimiz hafta sonu yaşanan ve Sayın Valimizin de onurlandırdığı RUS – TÜRK  kardeşliğinin sergilendiği buluşma törenine ….

Bur da VELES derneğini kutlamak gerekir bu kadar  problemlerin ortasında biz kardeşiz biz biriz demeleri ve buna en üst düzeyde Türk Yöneticilerinde katkıda bulunmaları gerçekten çok önemli bir gelişmedir. Putinin yaymaya çalıştığı kin ve nefret popilizmine karşılık bu şekilde birlik ve beraberlik gösterileri elbet hakettiği yerler de  okunup izlenecek ve değer verilecektir.

Bakın bu buluşmada iki halkın nasıl birbiriyle iç içe rahat bir şekilde yaşadıkları bir kez daha gözler önüne serilmişken bunları görmezden gelen Rusya Fedarasyonunun artık  bu kin ve nefret söylemlerini  bırakmasını bekliyoruz. Çünkü bu iki halk arasında  artık sorun yoktur liderlerin  yaptıkları sadece onların yanına kalmakta ezilen yine alt tabakadaki insanlar olmaktadır.

Bunun en güzel örneğini de kemerde sergileyen  VELES e bir kez daha teşekkür etmek isterim.Her zaman yanınızda olduğumuzu da burdan açıklamaktan onur duyarım.

Ayışığının  tüm karanlıkları aydınlatması

dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle