Hoşgeldiniz  

OTOBÜSE BİNENLER

SEMİH KÖKEN | 30 Haziran 2014 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Dün yine Antalya Büyükşehir Belediyesinin bir hizmeti daha kemerle buluştu.Bunun heyecanı içinde açılışa katıldık.Fakat benim ve Menderes Başkanımızın dikkatini çeken bir olay ise Kemer Belediyesinin bu olaya sıcak bakmaması olarak değerlendirildi.
Gerçi son dakikada olayı Özel Kalem Müdürü Ali beyin şahsi girişimleriyle olay toplansada bir koordinazasyon bozukluğu olduğu kesin.Ama asıl önemli olan hizmet ve tek tek kemere hizmetler gelmeye devam ediyor.Aynı şekilde Kemer Belediyesinden hizmetleri beklemeye devam ederken bir çok olumsuzlukla ilgili şikayetler alıyoruz.
Bunlardan biri ve en önemlisi kemer merkezde bulanan ve diskolar caddesinin arka kısımları hem bakımsız hem de gece olunca in cin top atıyor tek başına kimse geçemiyor çünkü ışık yok…
Ve mobbesse nedense o taraflar da çalışmıyor..
Uyuşturucunun peynir ekmek gibi büfelere kadar satıldığı ilçemizde lütfen biraz daha tedbir diyoruz.
Deniz otobüsleri kemere geldi.
Gerçi bu ikinci tören bir dönemde adet yerini bulsun diye Akaydın hocada böyle gelmişti ama bu kadar ses getirmemiş ve ucuz değildi.
Deniz Otobüslerinin kalkış yeri kale içi çok yanlış bir seçim olduğunu Menderes Başkana ilettik en azından Hislide su otellin önünden veya Sea Life otelin onünden kalkarsa ulaşım daha rahat olur düşüncesinde olduğumuzu paylaştık ve ilerleyen günlerde bununla ilgili çalışmalar yapılır ve yanlış düzeltilir diye düşünüyoruz.
Gelelim sahildeki yıkıma…
Aslında çok şey yazıp çizmek lazım….
Nerdesin den baksanız çamur..
Ancak burada etkilenenler ne orada ticaret yapan kardeşimiz nede Belediye ..
Orada bu sıkıntıyı birebir yaşayan orayı kullanan yabancı vatandaşlarımız…
Sanki sezon öncesinde bunlar bilinmiyormuş gibi sezonun ortasında burayı yerinden kaldırmak hiçbir akla fikre sığmıyor.
İster istemez aklımıza bir çok soru işareti geliyor..Tabi kötü şeyleri aklımıza getirmek istemiyoruz ancak.Geçen sene bir kaç kez yıkımı Kaymakam bey durdurmuş bu sene orayı yıkarsanız hepsi ni yıktırırım dediğini duyduk sayın Kaymakamın..
Bakalım kimin sözü dinleniyor..
Diğer emsal yerlerde yıkılaçakmı dır.
Yoksa birileri Cemal beyden intikam mını almaya çalışıyor çok yakında nasılsa öğreneriz.
Şimdi ise gelelim Kemer AK Partiye…
Geçtiğimiz haftalarda Hürriyet Akdeniz de Yusuf Ürasla ilgili haberler çıktı ve nedense Başkan Üras sadece çok fazla dağıtımı olmayan bir basına demeç verdi.Bunu esefle kınamak isterim.Çünkü gazeteciliğimizin dışında Üras a karşı olan sevgi ve sadakatimiz inadına duruken bu tip davranışlar beni olduğu gibi Üras ın sevenlerini de üzüyor.
Her koyun kendi bacağından asılır misali yapaçak bir şey yok ve Ak Partide Kadın kollarının ardından kimse değişiklik beklemesin.İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar bu şekilde partiyi götürecek ve seçimden sonra Kongre çalışmalarına ağırlık verileçeğinin şimdiden müjdesini vermek isterim.
Şimdiden delegeler savaşının da başladığını duyuyoruz ancak artık küslerin dargınların döngelcilerin geri partiye dönmesini beklerken sahte AK Partililerinden biran evval kanatlanması tek arzumuzdur.
Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması dileyiğle..

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle