Hoşgeldiniz  

NORMALLEŞME

SEMİH KÖKEN | 20 Mayıs 2021 | Kemer Güncel, Siyaset, Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

 

Başlığı görünce şaşırmayın Normalleşme deyince Kemer için demedim sakın yanlış anlamayın..

Kemerde hiçbir şey normal değil ve hiçbir zamanda olmaz..

Kemer Turizm  ilçesi  yurt dışında tanıtımı gayet iyi ancak son iki yılda yerel yönetimin beceriksizliği yüzünden zayıflama olsa da Kemer de bulunan ve Tanıtımın ne olduğunu bilen Oteller bu konuda büyük gayret gösteriyorlar. Onları tebrik etmek isterim..

17 gün süren tam kapanmanın ardından kabak gibi açılan insanlarımız umarım Covit 19 mikrobunu fazladan bulaştırmazlar ve vaka sayımız düşer..

Turizm esnafının sesi çıkmıyor onları kimse temsil etmiyor böyle olunca  da vurun abalıya meselesi ortaya çıkıyor.

Tam kapanma bitti Haziran başına kadar kısıtlamalar devam edecek  fakat bunda  en çok Turizm esnafı kaybedecek.

Turist malum deniz kum güneş diyerek gündüz  sokağa  çıkmıyor. Ancak akşam yemekten sonra otel çevresine veya  ilçe merkezine gelip geziyor. Fakat  bu saatlerde her yer kapalı olacak Turiste bunu kim açıklayacak.

Kemer in kanat önderleri  , ilçe Başkanları ,   su altından  festival yapıp para gömenleri ,  tv lerde demeçler  veren  entel otel müdürleri  çıkıp Antalya  Valisine olayı bizzati anlatarak çözüm bulmaları gerekiyor.

Sizce yaparlar mı ?

Bence yapmazlar çünkü kimse sorumluluk almak istemez…

Ama illerde  kurulu bulunan İl hıfzı Sıhha kurulları buna bir esneklik gösterebilirler. Öyle ki Turizm bölgelerinde işyerleri öğlen saat 13:00 da açılıp  gece 23:00 da kapanabilir ve her türlü önlem alınarak bu  uygulanabilir .

Keşke diyelim  ama  yine  diyorum Turizm esnafı çok sahipsiz  ve bana dokunmayan  yılan misali yaşadığımız sürece başınızı hiçbir zaman dik tutamazsınız..

Kemer Esnaf odasını iki gündür eleştiriyordum… Adam biz dedikten sonra çok şükür sokağa çıkıp iki kare resim çektirip Esnafın yanındayım diyebildi. Fakat aylığa bağladığı Medyasında açıklama yapmış BOL BOL AT mış… BAŞKAN ÜNSAL SEN ŞİİR YAZ  , ŞARAP TADINA BAK , AMA BİRDE ESNAF NE DİYOR ONU DİNLE BİR KERE BE ……

TRİBÜNLERE OYNAMANA GEREK YOK SENİN VERDİĞİN PARALARLA ŞİİR KİTABI DEĞİL ANSİKLOPEDİ BASAR MİDYECİ TAYFAN. AMA ESNAF AKŞAM 20:00 DA KAPANMAK İSTEMİYOR. YENİ KISITLAMALAR İÇİN ÇARE BUL DİYOR SEN ÇELİK ÇOMAK OYNUYORSUN BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ…?

 

Kemer Belediye Meclisi  önceki gün toplandı ve bir takım kararlar iptal edildi.Pazar Komisyonu  Muhterem Hacı  Bilici tarafında lav edildi. Gerekçe Hoca  ve Avenelerinin çok karışması içindi.

Gerçekten Kemer Belediyesini Kim yönetiyor…?

Yapılan Atatürk  meydanı   Ters  ev ile kemerin vizyonu değişmez.

Allah Razı olsun ki Büyükşehir Belediyesi ana arterleri yaptı da Bizimkilere iş kalmadı.

Yoksa  onu bile beceremezdi bu zihniyet.

Şimdi eski 155 plajı kaldırıldı   vatandaş limandan yürüyüp aşağı denize doğru inecek fakat   el işi sergilerinden gelen davetler ısrarlar arasından kurtulursa denize kavuşacak ki  bu sırada  Zabıtalar cimlere  basmayın deyip insanlara zulüm edecek…

Bu kemerin vizyonu ;   Yazıklar olsun sizin bu zihniyetinize..

Ama ticari  dehanız muhteşem…

Her otel müdürünü ve sahibini arayıp  meyve sebzeyi  , temizlik ürünlerini Eminden ,  çamaşır işini   sülemandan , vip servisi Serdar dan Petrolü shell den alacaksınız diyerek onları haraca bağlamak  her baba  yiğidin harcı değil.

Tabii ki ŞEHZADENİN 3 Milyon tl yatırıp NG  ye demir atmasını karıştırmıyorum bile…

Anlayacağınız Normalleşme Kemer için değil sakın kanmayın…

Ayışığı nın tüm karanlıkları  aydınlatması  dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle