Hoşgeldiniz  

NEYİMİZ EKSİK

SEMİH KÖKEN | 16 Ekim 2015 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Evet neyimiz eksik…?
Huzur mu ?
Rahat mı ?
Para mı ?…..Neyimiz eksikte bu bomba Ankara nın göbeğinde patladı…
Dünyanın en büyük 16.ncı ülkeyiz…
Daha neyimiz eksik..
Aslında hoşgörümüz eksik tahammül derecemiz eksik….
99 can gitti vardı üstlerinde Bayrak yerine belki parti bayrakları vardı belki  provokasyona kurban gittiler ama 99 eve de ateş düştü. O yaptı bu yaptı yı artık bir kenara bırakalım şu seçimler bir bitse de normal yaşantımıza dönelim diyen milyonlarca kişiden biriyim.
Gerçekten iki seçim vatandaşı da sıktı artık…Gelen giden siyasetçiler de aslında bunun farkında ama yinede bir iki puan artırmak için koşturmaya devam ediyorlar..
Umarım bir kasım seçimleri ülkemizi milletimizin bir araya getirecek yeni çözümlere fırsat olur ve bu sıkıntıları bir an önce unuturuz.
Çünkü kimse neyin ne olacağını bilemiyor..Ne yatırım yapan var nede yarını gören….
İktidar partisine bakarsanız öyle vaatler var ki dudaklarımız uçukluyor.. Sonra bir düşünüyorsunuz , bu vaadler zora gelincemi verilecekti diye akıllarda soru işareti kalmıyor da değil…
Peki vatandaş ne yapsın..
Madem böyle vaadler veriliyordu da neden 7 Haziran seçimlerinde neden verilmedi..
Biraz eğri oturup doğru konuşmak lazım.. Halk artık uyandı..Boş vaadlere kanacak da değil. Ancak içinde bulunduğumuz kaos ortamı her şeye gebe..
Öyle ki bir kasım akşamında sandıktan yine koalisyon çıkarsa ne olaçak diye düşünüyor vatandaş…Haklıda tabik ii gerçekten ne olacak….
Orası tam bir muamma ..
Karşı görüşlere Fuat avni lere bakarsanız ülke batmış …
Ama unutmayın bu ülke Kurtuluş şavaşını vermiş bir milletin evlatların dan oluşuyor. Merak etmeyelim ki bu kudret akan kanımızda var çok şükür yeter ki Emperyalıst güçlerin şer odaklarının kuklası maşası olmayalım..!
Kemerde partiler çalışmalarını bu ortamda baya hızlandırmış görünüyor ama şu unutuluyor….Seçmen ne istiyor..
Kapı kapı gezmekten çok seçmenin ne istediğini soran yok .. hep vaad hep vaad.. Artık bu devir bu seçimle birlikte bitmeli…Gerçeklerle vatandaştan oy istenmeli …Devlet bu partilere zaten yardım yapmıyor mu Yapıyor..
EEE daha fazla üzmeyin vatandaşımızı çünkü bunların acısı sandıklara gidilmeyince çıkıyor karşımıza güdük bir demokrasi görmek istemiyoruz artık. Attığı oyun arkasında duran bireyler olarak bu seçimde oylarımızın rengine sahıb çıkalım Çıkalım ki ülkemiz eski günlere yeniden dönsün..
Ayışığının tüm karanlıkları
aydınlatması dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle