Hoşgeldiniz  

NASIL OLUYOR

SEMİH KÖKEN | 15 Şubat 2016 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Kemerde geçtiğimiz hafta meydana gelen olaylardan sonra aslında bomba gibi haberler yapılır insanlar suçlanır aradaki uçurum biraz daha açılır ve milleti gaza getirebilirdik.

Ama biz değil kamuoyu bu gazı zaten sosyal medyada veriyor.

Her ne kadar da bu kaynayan kazanın altına üç beş kalas atılsa da herkesi buradan sağduyuya çağırmak istiyorum.

kemerde zaten ticaret bitmiş durumda sezondan eser yok caddeler sokaklar kazık herkes bir şeyler yapma derdin de iken yerli yabancı kavgasını körüklemek kimsenin işine gelmez vede gelmemeli….

İnsanları ikiye  ayırmak insanlar arasında farkındalık yaratmak gerçekten ürkütücü bir olay ama bunu sosyal medyada körükleyen kelaynaklara seslenmek istiyorummm

“ARTIK KEMER SİZİN DEĞİL” Kemer kemerde yaşayanlarındır.

Şimdi derdimiz bağcıyı dövmek değil üzümü yemek olmalıyken bu kısır savaşlara hiç de gerek yok….

Neyse bu konuya bu kadar çok bile yer ayırdık geçelim başka konulara…..

 

Kemerde nerdeyse herkes AK Partili olmuşta biz bilmiyormuşuz….

Bu ne kadar merak tır anlamış değilim..

Herkesin derti Kemerde Ak Parti ilçe Başkanı kim olmuş bunun telaşında millet…

Ahmet olsun Mehmet olsun yeter ki hizmet etsin dik dursun diyecekken hala daha kemerin caddelerinde sokaklarında iktidar Partisinin ilçe Başkanı kim olsun derdindeyiz…

Aday olanlara bakıyorsunuz hepsinin mutlaka bir kusuru var kusuru zaten olmasa şimdiye kadar seçilirdi ama bu kadar ince elenince Kemerde Ak Partiye Başkan bulamıyoruz.

Sanırım ya eskilerden birine diyecekler git kongreye kadar sen götür veya il yönetiminden birini atayıp geçecekler.

Her şeyin hayırlısı diyerek bekleyip göreceğiz bu  konu hakkındaki gelişmeleri….

 

Biraz da Turizm den bahsetmek istiyorum…

Geçtiğimiz günlerde Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ün bombalı saldırıda vefat eden turistlerin yakınları için  vaat ettiği tatil olayı ülke genelinde ve Almanya da büyük ses getirdi.

Bunun akabinde Alman Konsolosunun Kemere gelerek Başkanı Ziyaret etmesi bile çok büyük bir olaya  döndü.Konsolosun gelişinde en büyük çekinmelerinin güvenlik olduğunu dile getirdi.Çünkü sonuna kadar haklılar canı yanan onların ülkesinden gelen kişilerdi.

Şimdi asıl hedefin Kemerin ne kadar  güvenli bir turizm merkezi olduğunu ispat etmek olduğunu düşünüyorum.

Kemerde asayişin ne  kadar sağlam ve olaylara ne kadar çabuk müdahale edilmesinden çok huzurun Başkenti olduğumuzu Dünya ya gösterebilmek olmalıdır diye düşünüyorum. Özellikle önümüzde  uluslar arası dört büyük fuar var ve bu fuarlarda bu temanın işlenmesi  Avrupa pazarındaki kaygılarımızı bir nebze olsun azaltacaktır kanaatindeyim.

Rus Pazarında ise bekleyiş devam ediyor.Şubatın  son haftası veya Mart ayının ortalarına doğru bu pazardan da hareket sinyallerinin alındığı bilgileri Turizmcileri bir nebzede  olsa sevindiriyor.Umarım tüm turizmcilerin beklentilerinin tavan yaptığı bir sezon yaşarız.

Ayışığı nın tüm karanlıkları aydınlatması

dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle