Hoşgeldiniz  

MECLİSTE KIYAMET KOPTU

SEMİH KÖKEN | 03 Ağustos 2017 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Bilgisizliğin temel sebebi ilgisizliktir. Eğer bir insan bir konuya ilgi duymuyorsa ne yaparsanız yapın o konuda o şahsı yeterince bilgi sahibi yapamazsınız.
Esasında ilgisizliğin sebebi de öğrenmeye yani bilgi edinmeye ihtiyaç duymamış olmaktır. Bir manada insanın bildiklerini yeterli görmesi, öğrenmeye ilgisi ve merakını ortadan kaldırıyor.
Yani bilgisizliğin sebebi ilgisizlik, ilgisizliğin sebebi de bilgilenme ihtiyaçsızlığı. Tam bir kısır döngü değil mi? Birbirine bağlı.
Milletler için de bu durum böyledir. Bizim de sıkıntımız budur. İşte bu kısır döngüden bu necip Türk Milletini kurtaramazsak işimiz çok zordur.
Hani denir ya; “alimin fikri neyse zikri de odur.” Bu doğal ve insani bir durumdur. İşte bizde önce insanımızın fikrini revize edip, geleceğe emin adımlarla ilerlemek için zikrini desteklemeliyiz.
Bu konuda devlete büyük görevler düşmektedir. Bunu eğitim sistemini düzenleyerek yapmalıdır. Günü birlik, kısa vadeli , şahsi ve maddi hedeflerle insanımızı eğitmek ve bu şekilde yetiştirilen bireylerden oluşan milletin diğer milletlerle yarışma imkanı yoktur.
Uzun zamandır sakin geçen Kemer Belediye Meclisinde dün resmen kıyamet koptu. Kemer Ak Parti’nin FETO’dan yargılanan Belediye Meclis Üyesi Yunus Nergis’in ortamı geren konuşmaları, en sonunda Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü çileden çıkarttı.
Çok sinirlenen Başkan Gül, korumaları çağırarak Yunus Nergis’i Belediyeden at
tırdı.
Epey bir zamandır Yunus Nergiz ile ilgili bir çok haber yaptık bu adamın ilişkilerini irdeledik ve Mustafa Gül ün yaptığı açıklamalarla bunların ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gördük.
Çünkü Nergiz her zaman yaptığı gibi ikili oynamaya devam etti ve bu gün film koptu.
Bakalım Nergiz e kimler sahip çıkacak bekleyip göreceğiz..
Fakat şu da bir acı gerçektir ki bu adamın ilk fetö den göz altına alındığında Meclis üyeliği elinden alınmalıydı.
Çünkü Mal varlığına tedbir konulan birinin Fetö den soruşturulan birinin o koltuğu işgal etmesi gerçekten kamu vicdanı adına çok ağırdır ve buna sahip çıkanlar da onun kadar vebaldelerdir.
Bakın şimdi ortaya neler çıktı…
Pazar yeri verilmiş Nergiz bunu satmış….
Otellerden Dükkan tutmak için meclis üyesi kimliğini kullanmış ….
Dükkan Borcunu ödemek için Kemer Belediyesinin Kamp yaptığı kaplıcalara kadar giderek Başkandan Yardım dilenmiş….
Bunlar Kemer Belediye Başkanının bir çırpıda söylediği Yunus Nergiz le olan alakalı şeyler …..!
Önce Yunus efendi şu fetö den bir arınsın soruşturması bitsin sonra başkanın söylediklerine cevap versin sonra gereğini biz yaparız zaten amaaaa nerdeeee…!!
Ak Parti ilçe meclisinde grup kararlarına bile uymayan birinden biz çok fazla şey istiyoruz doğru….
Neyse Kemer yine bu gün tüm gazetelerde yine manşet ama gerçeklerinde bilinmesi lazım..
Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle