Hoşgeldiniz  

KÖTÜ GİDİŞE DUR DEMEK

SEMİH KÖKEN | 04 Mart 2016 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Battık batıyoruz derken Rusya krizi sayesinde Kemer ve Antalya da batık siyaseti devam ediyor. Hükümetin açıklamış olduğu kurtarma paketi de fos çıkınca ister istemez insanlar büyük bir kaosun içine girdiler. Öyle ki Kemer tarihinde bu kadar boş kiralık devren diye bir afiş Enflasyonu yaşanmamıştı.
Beterin beteri var diyelim ancak Geçtiğimiz gün Antalya Gazetesinin yaptığı haber il çapında ses getirdi ve Turizmciler bu konuda ikiye bölündü Özellikle Kemerin bu şekilde yara alması herkesi üzerken Kemerde ticaret adeta bitme noktasına geldi.
Bunun çaresi nedir diye sorguladığımızda bir çok tez ortaya atılırken somut hiç bir fikrin çıkmayışı gerçekten de ne kadar büyük kaosun içinde olduğumuzu bir kez daha gösterdi.
Bu kadar kötü senaryolar yaşanırken Kemerde bazen iyi şeylerde olabiliyor. Geçtiğimiz gün yapılan Belediye Meclisinde Ak Parti grubunun verdiği önerge Başta Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve üyeleri tarafından büyük bir beğeni ile karşılanarak takdir gördü ve Şehitimizin ailesine ev alınmasına karar verildi. Bu açından baktığımızda en azından insanlığımızı kaybetmediğimizi görmek bir kez daha mutluluğumuzu artırdı.
Umarım bu sosyal birlik projeleri ortada kalmaz ve devamı gelir diye düşünüyorum.Kemeri Cennet olduğunu ve bu cenneti nasıl cehenneme çeviririz diye düşünmek yerine el ele vererek birlik ve beraberliğimizi göstermemiz kanaatindeyim.
Birazda siyaset yapalım diyeceğim ama Maşallah Sosyal medyada bir hasan tufanı devam ediyor. Kemerin Emlakçi sı Hasan Aktaş ın yaptığı yorumlar ve listeler bizim duydunuz mu köşesini bile geçmişken AK Parti Kemer listesini bile Aktaş ın yorumlaması oldukça dikkat çekmeye başlamış durumda..
Ancak Ak Parti Kemer yönetim kurulu listesi yayınlandı ve kemere hayırlı olsun diyoruz.
Fakat ayrı bir gelişmede Koordinatörlük savaşlarının yaşandığını ve uğurda birkaç kişinin daha feda edileceğini duymak bizi üzdü öyle ki sen ben bizim oğlan tayfasını Çöp fabrikasında bekletmenin siyaset olduğunu Kendi öz evlatlarımız dururken Antalya dan 30 kişiyi işe alarak bazı kimselere şirin görünme çabalarının nafile olduğunu da bildirmek isterim.Çünkü bu gemide hep beraberiz ve bu gemi su almaya başlamış durumda ama önce kim terk eder dümenin başına kim gelir kim gelmez yakında bekler görürüz .

Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması dileyiğle

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle