Hoşgeldiniz  

EL İNSAF

SEMİH KÖKEN | 12 Ekim 2015 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Türkiye Tarihinin en menfur saldırısının üzerinden daha 3-4 gün geçti .Ulus olarak yas tuttuk üzüldük parçalandık ama hiç bu kadarda yıpratılmadık..
Neden mi yıpratılmadık …Çünkü ülke dış güçler tarafından bölünmek isteniyor ve buna bir kesim artık resmen çanak tutuyor.
Bu acılı günde eylem yapanları anlıyorum ama birde grev yapanları anlamak mümkün değil..
Siz kime hizmet ediyorsunuz..Ülke az daha mı kaosun içine girsin az daha mı kan dökülsün az daha mı karışsın…Hakikaten anlam veremiyorum.
Bunlara ön ayak olan elit bir kesim var ve bunların uzantıları kemerde TC VATANDAŞI VE 657 TABİ kişiler olunca kafalar iyice karışıyor.
Bre zındık hem devletten ballı maaş al hem de Devlette küfür et…Sonra da özgürlük de…Yokbeee EL İNSAAAFFF
Sen o limandaki tekneni son model motorunu sanırım hiç Şırnak ta Lice de sürmedin sanırım…İlk işim seni bütün kurumlara bildirmek ve 657 ni senden aldırmak olacaktır bunu da unutma avam kardeşim diyerek mesajımı da vermeden geçmeyim…
Gece ayyaş şarap diplerinde ülkeyi kurtaran bu zihniyet sabah olunca her nedense ülkeyi kurtarır pozisyona geçiyorlar öfkem kinim bunlara….İşini yapana zaten ne gerek diyerek bu can sıkan konuyu kapatırken o faciada ölenlere rahmet kalanlara da acil şifalar diliyorum.

Gelelim Kemer siyasetine…!
MHP Kemer ilçe Başkanının açıklamalarını yazdık çizdik ama nedense Kemerde AK Partide kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Bol bol Yaman yazan Tosun da yamandan sıkılmış olacak ki bu hafta Yaman a karşı bir şeyler karalamamış. .Bizde fırsattan istifade bir şeyler yazalım..Boşa gitmesin köşemiz..
Malum yerel seçimlerde Başkanlığı Kaybeden Yusuf Üras dün AK Parti Kemer teşkilatını ziyaret etti. İkinci Başkanın karşıladığı Üras ın yanında ben dahil beş altı kişi vardık. Ancak küskünleri birleştirsin partiye getirisi olur diye SKM ( SEÇİM KOORDİNASYON BAŞKANI ) yapılan Zafer Yaman gerçek yüzünü bu ziyarette bir kez daha gösterdi. Kini nefreti bir kenara bıraktığını dile getiren Yaman Parti binasındaki odasından çıkıp Üras la yan yana gelmemek için neler neler yaptı…Şimdi sormak lazım Yaman a sizin derdiniz üzüm yemek mi Bağcıyı dövmek mi?….
Her ne olursa olsun gelen bir misafire ve bu partiye büyük hizmetler etmiş birine böyle davranmak hiç kimsenin olmadığı gibi seninde haddi değildir Sayın Yaman…
Belki Üras la şahsi davaların olabilir ama sen AK Partinin Seçim Başkanızın sen kendine yakıştırdıysan diyecek kelime
yok ama bunlar artık partiye zarar veriyor ve herkes de bunları görüyor….
Bu vesile ile herkesi aklı selime davet ediyorum.
Ayışığı nın tüm karanlıkları aydınlatması dileyiğle…

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle